Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez tényleg nagyon ciki volt?

Ez tényleg nagyon ciki volt?

Figyelt kérdés
Nyilvános wc fülkéjében véletlenül felsóhajtottam ahogy elkezdtem pisilni és áthallatszott a szomszéd fülkébe a sóhaj. Nagyon ciki volt, mert hallottam, hogy a mellettem levő fülkében a nő lehúzza a wct és kimegy és amikor mentem ki én is, a nő ott állt a kézmosónál döbbenten nézett engem megállás nélkül. Egy ilyen 30 év körüli nő lehetett. Én is nő vagyok. Nem tudtam mit mondjak, gondoltam elmagyarázom hogy ez a sóhaj automatikusan jött, de féltem csak rontok a helyzeten ezért inkább kijöttem, de tök hülyén érzem magam. Ez tényleg nagyon ciki volt?
2022. aug. 1. 08:36
A kérdező szavazást indított:
Ciki volt
Nem volt ciki
40 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem ciki csak kicsit fura.Ne agyalj ezen,úgyse találkoztok már.A nő is fura hogy bámul.Nem bámulnék senkit mert sóhajtott egyet.Az emberek olyan furák.
2022. aug. 1. 08:47
 2/8 hollófernyiges ***** válasza:
98%
Ugyan már, soha többé nem találkozol vele.
2022. aug. 1. 09:01
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem mókás, én mosolyogtam volna magamban, hogy hogy megkönnyebbültél. :) De biztos nem álltam volna neki ezért bámulni téged. Szerintem a nő volt bunker, mit bámulja a másik embert?!
2022. aug. 1. 09:11
 4/8 anonim ***** válasza:
98%

Egyszer olyannal is találkoztam aki dúdolgatott. Kit érdekel?

Az lett volna a ciki ha elkezdesz magyarázkodni

2022. aug. 1. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
Lehet azért bámulta a kérdezőt mert azt hitte hogy masztizott és ezért sóhajtozott:) Rossz az aki rosszra gondol:) Bámulást én sem értem.
2022. aug. 1. 09:14
 6/8 anonim ***** válasza:
97%
Én régebben direkt fing hangokat toltam a fülkéből no para.
2022. aug. 1. 09:33
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
Én azt nem értem, miért nézett téged. Lehet, hogy ha a helyedben lettem volna, barátságtalan hangon megkérdeztem volna, hogy mit bámul.
2022. aug. 1. 11:26
 8/8 anonim válasza:
76%

Nagyon sokan furcsán néznek az emberre ok nélkül is,ne vedd magadra!

Egyáltalan nem ciki,sajnos az emberek a hangokat hajlamosak túl gondolni.

2022. aug. 1. 12:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!