Avram Latoscatól mernétek venni ékszert, bizsukat?
Figyelt kérdés
Most nézem a honlapját az ötezer forintos ékszereket különleges minőségűnek írja le, hogy aranyozott stb. Mindemellett meg 60-70 ezres bizsukat is árul.
Ti mernétek hinni neki? Állítólag a könyvvel is megszedte magát és eltűnt. Olvastam nagyon sok rossz véleményt. Meg valami bolti lopást is.
Csak nekem furcsa, hogy az eddigi összes bizsum a kukába végezte, pár hónap után fekete. Mondjuk azokat olcsón vettem.
Persze, mert azt mondják, most újra terhes :)) Gondolom már előre tervezgeti az újabb műtétet, ha jön a másik gyerek, de ez is csak addig lesz, még nem lesz meg műtétre 😃😃 Utána ismét Attila tartja majd. Meg ha észrevettétek, csak az olcsóbb fulbevalók vannak meg neki, a táskát is rakja már ki sztoriba , aztan elhiszem, hogy megrendelte oket.😃😃 Igazzzziiii prrroooolinnnyó nő, egyenesen a gettóból!! 🤣🤣🤣
2022. aug. 5. 15:22
12/21 A kérdező kommentje:
Terhes? Hát ezen most meglepődtem. Hiszen annyira kivolt és úgy tűnt számomra, hogy nem nagyon megy neki az anyaság, kézben tartani a dolgokat. Én nem látom az oldalán, hogy terhes lenne. Kétlem, hiszen a kis Palomát is azért adta olyan korán fizetős bölcsibe, mert nem bírt vele.
2022. aug. 5. 16:03
13/21 anonim válasza:
Kérdező, az semmit nem jelent... Megszüli, aztán majd más neveli. Sokan csinálják ezt sajnos.
2022. aug. 5. 16:17
14/21 anonim válasza:
Facebookos oldalán kirakta uj posztban a videot a webshoprol, es meg olyan szöveget tol le hozzá hogy sehol máshol nem kapható!😠Egy hazug , senkiházi!
2022. aug. 5. 21:17
15/21 anonim válasza:
Be is oltotta egy csaj! 🤣Tegnap lattam, de már ugye kitorolte, de azota is jöttek hozza szolasok, a facebookon, hogy alies termékek! 🤣Aki először feldobta a témát, azt irta, hogy sehol nem kapható? Csak az alien. 🤣🤣🤣🤣Beírt neki egy értelmes csávó, hogy azok másolatok. Csináld utana!!! 🤣🤣 A csaj frapánsan válaszolt, és írta, hogy igen másolatok, ugyan azokkal a képekkel, ráadásul, hogyan tudná másolni az alie a termékeit, ha most indult a vállalkozás!? 🤣🤣🤣🤣Na en nem hiszem, hogy sok vásárlója lesz!!!! Írták mások is, hogy támogatja az alieexpresz! 😆😆Meg irta egy masik csaj, hogy kétszeres áron alis cuccok, kosz nem!!! Azt meg előadja, hogy saját válogatása van, ami mind alies. Ráadásul mindenki őt akarja utánozni!!! Ki ő? 😆😆Nagy bizzznisz, alis termékeket eladni, főleg, hogy le is bukott vele kb azonnal!
2022. aug. 6. 09:54
16/21 anonim válasza:
Minden kommentet törölt, ami az alieról szól! De akkor tessék Avram, ezért két év börtönt is kaphatsz!!!!
FOGYASZTÓK MEGTÉVESZTÉSE:
Aki az áru értékesítése érdekében nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős mennyiségű, illetve értékű áru lényeges tulajdonsága tekintetében valótlan tényt vagy valós tényt megtévesztésre alkalmas módon állít, megtévesztésre alkalmas tájékoztatást ad, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
2022. aug. 6. 14:03
17/21 A kérdező kommentje:
És valóban, de nekem hasonló rémlik a könyvnél is. Ott is nagyon zűrös és csalás szagú volt a dolog.
Ez a vállalkozás is bukásra van ítélve, már a kommenteket is letiltotta, korlátozott. Egy csomó helyen olvastam, hogy az is megutálta, aki eddig szerette. Nem csodálom.
2022. aug. 6. 14:58
18/21 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy tényleg, kiakarja használni azokat a jóhiszemű, sajnos butább rajongóit ( és nem megbántani akarom őket, de pl én ha internetről vásárolok, mindig megnézem, hogy vannak -e még olyan termékek, milyen árbam, stb. ) Nem kell hozzá nagy tudás, és szerintem a többség tisztában is van azzal, hogy az összes cucc, ami van az oldalán, aliexpresszes. És kimeri jelenteni, hogy sehol máshol nem kapható! Ennyire, de ennyire hülyének néz másokat? Ráadásul dupla annyiért adja? Hogy lehet valaki ennyire szánalmas? Amúgy be kellene jelenteni!!! Ha valaki tudja, hogy kell, akkor tegye meg, mint a konyvnel is. Ez szo szerint az emberek megtévesztése, vásárlók átverése. Ehhez ért, vagyis azt hiszi. Azt kívánom, hogy egy fillért ne keressen vele, mások átverésével. És ő beszél a karmáról? Remélem minél hamarább szájba vág!!!
2022. aug. 6. 16:17
19/21 anonim válasza:
Szerintem nem fog sokáig menni neki, senki nem hülye, vagyis az a pár hülye, meg meg is érdemli. Már elég a kiszállítás leírását elolvasni. 31 napos kiszállítás! 😃😃Véletlenül sem az alieról rendeli :)) az tetszik még: megvennéd, de félsz a kiszállítási költségtől? Anyukkám, még jó, ha dupla áron adod őket! Nevetséges vagy komolyan, ez ám a nagy vállalkozás, föleg, hogy több pontban is átvered a vásárlókat. Még, hogy kollekció! 😆😆
2022. aug. 6. 16:39
20/21 anonim válasza:
Ugy látom nem nagyon mennek az alis gagyi ékszerei! Már mindent bevet, most utazást lehet nyerni Olaszba. 😆 Gondolja majd ezért vásárol mindenki 20 ezrekérr gagyi cuccokat.Ez a nagy üzlet is befog bukni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!