Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az idosebbek miert b***gatják...

Az idosebbek miert b***gatják a fiatalokat?

Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 06:56
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
17 Mondjuk abban azért van valami hogy régen a te korodban sokkal több fiatalnak volt stabil párkapcsolata. Most meg szinte az első konfliktusnál szétválnak. Vagy eleve nem is akarnak kompromisszumokkal teli párkapcsolatokat létesíteni.
2022. júl. 31. 09:42
 22/41 anonim ***** válasza:

#17 Akkor haverkodj a korodbeliekkel.

Az idősebb kollégáid nagyobbik része szerintem csak jó fej akar lenni, ők is voltak fiatalok és van akit csak tényleg a jószándék vezérel,na meg van tapasztalatuk ezért ha pl lenne csajod akkor nem biztos hogy annyira be lennél feszülve.

Idősebb kollégáid is voltak fiatalok, lehet hogy a te korodban ők sem csajoztak amit meg is bántak ezért a maguk hibáját mondják neked kicsit másképp hogy te ne ess bele ugyan abba a hibába mint ők, mert ezt később bánni fogod.

Persze vannak bunkó kollégák is de hidd el nekem akkor már régen nem dolgoznál ott, a bunkó kollégák már rég ki készítettek volna és gyorsan le is számoltál volna onnan.

2022. júl. 31. 09:46
 23/41 A kérdező kommentje:
1,5 éve van barátnőm szóval ezt beszoptad
2022. júl. 31. 12:03
 24/41 anonim ***** válasza:
74%
Nem kell privátban írogatnod te életképtelen kis senki. 😂😂 Szánalmas vagy
2022. júl. 31. 13:32
 25/41 anonim ***** válasza:
72%
#23 Már értem miért beszélnek így veled a kollégáid, egy igazi ..... vagy.
2022. júl. 31. 13:56
 26/41 A kérdező kommentje:
Mert vén f*szok, egész nap meg se szólalok, csinálom a munkám és odajönnek pofázni, mintha nem lenne ott 500 ember rajtam kivül
2022. júl. 31. 14:52
 27/41 anonim ***** válasza:
74%

26

"Mert vén f*szok, egész nap meg se szólalok, csinálom a munkám és odajönnek pofázni, mintha nem lenne ott 500 ember rajtam kivűl"

Vannak olyan emberek akik mindenkivel csevegni akarnak.Mindenre kíváncsiak.Mindenkit meg akarnak ismerni a környezetükben.Nem biztos,hogy rossz szándékból.Csupán csak ilyenek.Mivel ahogy írod, meg sem szólalsz egész nap ezért odavonzod magadhoz őket.Felkelted az érdeklődésüket.És amit nem mondasz el önként azt megpróbálják kihúzni belőled.

Lehet,hogy csak erről van szó.

2022. júl. 31. 15:13
 28/41 anonim ***** válasza:
74%
Jót mulatnak rajtad, ritkán látni ekkora barmot
2022. júl. 31. 15:22
 29/41 A kérdező kommentje:
Szánalmas g***ik
2022. júl. 31. 16:42
 30/41 anonim ***** válasza:
29. Ha így viszonyulsz hozzájuk akkor ne csodálkozz hogy veled sem bánnak úri módon.
2022. júl. 31. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!