Felnőtt létemre nem tudok (fejben) számolni. Mit tehetnék? A szorzótáblát sem tudtam sosem megjegyezni. Sokan kinevetnek.
Egyetemi végzettségem van (idegen nyelv), a gimnáziumban nagyon jószívű tanárom volt, nem is érdekelte a dolog,így mindenki ötöst és négyest kapott. Érettségit valahogy megcsináltam.
Egyszerű dolgokat nem értek sajnos és inkább a legalapabb műveleteket is telefonon számolom ki. Pl elmegyek a boltba és 5 percig gondolkozom azon, hogyha 1 fagyasztott pizza 1435 ft akkor 3 db vajon mennyi és a vége mindig az,hogy számológépen nézem meg. Olyan cikinek érzem magam.
Szorzótáblát nem vagyok képes megjegyezni, mai nap is beégtem a családom előtt,mert számoltunk valamit,ami 6x5 volt és rossz számot mondtam. Szeretnék ezen változtatni,de hogyan?
A pénzügyeimet a testvéremmel számolom ki..Százalékokról már ne is beszéljünk.
Hülyének érzem magam :(
Én valósággal menekülök előlük.
Csak számolni ne kelljen! Addig nincsen baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!