Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez ember rablas akart lenni?

Ez ember rablas akart lenni?

Figyelt kérdés
Este a barátaimmal setaltunk amikor egy fekete kocsi utanunk fordult egy olyan helyre ahol csak jarda van tehat csak gyalogosok jarnak eloszor ugy elkezdtunk nevetni hogy haha fekete kocsi elrabolnak aztan egyre gyorsabban jott utanunk reflektorral mi szaladtunk aztan megallt es elkezdett kiabalni hogy alljatok meg. Mi lehetett a szandeka vajon? mit erezhet egy ilyen ember?
2022. júl. 27. 01:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
Emberkereskedelem vagy emberrablas!!
2022. júl. 27. 05:23
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha elakart volna rabolni miért állt meg, ha már így is olyan útra hajtott be ahova tilos?
2022. júl. 27. 06:12
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Imádom hogy a kérdező feltette a kérdést "ez most emberrablás akart lenni?" majd minden alkalommal mikor valaki mond bármilyen eshetőséget ami nem az emberrablás, közli hogy az biztos nem. Ha már eldöntötted hogy az volt, minek írtad ki ezt? Egyébként azt pillanatok alatt csinálják, nem jönnek utánad amíg teljesen beparázol,aktiválódik az üss vagy füss ösztönöd és elkezdesz sprintelni, ők meg kergethetnek a kocsival :D
2022. júl. 27. 06:38
 14/19 anonim ***** válasza:
28%
Hát azért ilyen esetben én is elfutottam volna. Szerintem amúgy az akart lenni, elég gyanús mindenesetre. Nem kockáztatnám meg én sem.
2022. júl. 27. 06:47
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
Pillanatok alatt nem tudja elrabolni, ahhoz meg kéne állni mellettük, de ha én mellettem megállna egy ilyen éjszaka futnék én is mint a nyúl. Nem hiszem hogy van olyan bolond aki nem ezt tenné.
2022. júl. 27. 06:49
 16/19 anonim ***** válasza:
73%
Az, hogy idegeneket csak úgy elraboljanak, annak kicsi az esélye. Az emberrablások legtöbbje elvált szülők harca a gyerekükért, és akkor tesznek ilyet. Egy egészséges fiatal férfi eleve tud küzdeni keményen, ha az életéről van szó. Ha nem egyedül van, akkor meg a társai megjegyzik az autó rendszámát, típusát, szóval garantált a lebukás.
2022. júl. 27. 08:51
 17/19 anonim ***** válasza:
85%

Hát nemtudom... mellettem már sok fekete kocsi ment el lassan, éjszaka, mégsem rabolt még el senki.

Szerintem a legjobb védekezés a támadás: ha valaki követ - akár kocsival, akár gyalog - megállok, és megvárom, hogy mit akar.

Eddig 10-ből 10x elment mellettem, és ment a dolgára.

2022. júl. 27. 09:37
 18/19 anonim ***** válasza:
95%
16. Nem kicsi hanem gyakori. Sok ember tűnik el világszerte, de az nem jelenik mind meg a hírekben képtelenség lenne. Szervkereskedelemben hatalmas lé van. A másik szerintem nem kéne ilyet tanácsolni gyereknek vagy fiataloknak hogy várja meg mit akar. Elég kockázatos lenne. Hatalmas baj lehet belőle ha egyszer elrabolnak onnan már nincs visszaút. Ha ember rabló volt értelem szerűen mind hármukat vitték volna sosem kerültek volna elő. Szóval ilyet nem kéne tanácsolni. De ha nem is rabló nem értem minek foglalkoznék én az ejszaka közepén akárkivel is. Hacsak nem a halálán van akkor nem érdekel a hülyeség. Nappal se nem hogy éjszaka.
2022. júl. 27. 14:26
 19/19 anonim ***** válasza:
18%
Meg amúgy nem azért de rabszolgának is simán eladják az embereket. Én most kicsit meglepődtem rajtatok. Milyen álom világban éltek ti? Látszik hogy gép előtt éltek csak.
2022. júl. 27. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!