Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek miért mondott le...

Szerintetek miért mondott le a 10.000-ről? Te is lemondtál volna? (Rövid)

Figyelt kérdés

Magánszemély hirdetett valamit. 10.000Ft

Megbeszéltük a helyszínt, viszont nekem végül mégsem lett jó. Mondtam neki, hogy 2 rövid villamosmegállóra vagyok ha tud jöjjön már el oda.

Azt mondta nem szeretne még menni. Inkább lemond a pénzről. Hát én lefőttem.

Ennyire nem ér manapság már sokat 10e?

2022. júl. 26. 08:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én pl a kerület központja mellett lakok picivel, szóval bármit el akarok adni, a központba szervezem meg, ahol van metró, busz, villamos.

Ha valakinek nem jó, nem fogok a kedvéért villamosra szállni, lesz más akinek jó ott.

10.000 Ft annyira nem nagy pénz, többről is "mondtam már le".

2022. júl. 26. 09:40
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Talált egy másik érdeklődőt aki 15 ezerért elviszi tőled két megállónyira lévő valamit.
2022. júl. 26. 09:40
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért fura, hogy közben ekkorát csavarsz a storyn, mert kezdetben egyáltalán nem ezt írtad.

De nyilvánvalóan az a +2 megálló nem fért bele neki. Lehet, hogy ő is sietett tovább, de még ezer oka lehet, kár találgatni. Ő nem vesztett vele, majd eladja másnak. Akkor is azt mondom, hogy vevőként neked kellett volna alkalmazkodni.

2022. júl. 26. 09:44
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
te se tettél meg 2 rövid villamosmegállót.. de azért számon kéred, hogy ő miért nem tesz meg annyit. Ezek szerint neked sem volt fontos a termék.
2022. júl. 26. 09:51
 15/24 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Nyilván volt neki másik vevője is, aki nem kavart annyit, mint te.
2022. júl. 26. 09:53
 16/24 anonim ***** válasza:
Volt más vevő akivel egyszerűbb volt az élet.
2022. júl. 26. 10:22
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megvolt beszélve egy eladàsom egy pasival. Le kellett gyalogolnom négy kilométerre, mert kijelentette, hogy nem jön fel a belvárosba. Mire legyalogoltam nagy nehezen addigra írt nekem, hogy "Bocs, hamarabb jött a busz, elmentem", pont mire leértem akkor írt. :) Na, azóta én sem megyek semerre senkiért. A vevő jöjjön oda, ahol én vagyok, és ennyi. Ha nem kell neki a cucc, ő dolga, majd akkor megveszi mástól, vagy megveszi boltban, én meg eladom másnak.
2022. júl. 26. 10:36
 18/24 A kérdező kommentje:
Most akkor így megint más a leányzó fekvése, igaz?
2022. júl. 26. 10:45
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha vele is ilyen agresszív kismalac voltál, nem csoda, hogy nem vitte neked házhoz a cuccot.
2022. júl. 26. 10:46
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért legtöbbször túlkereslet szokott lenni. Persze termék válogatja.

Sok esetben még lecsapni is nehéz elsőnek valamire, nemhogy még az eladó csináljon + -t neked, hogy eladja. Felejtsd el.

Legtöbb esetben azonnal rendelkezésre kell állni, különben más elviszi előled.

Az meg, hogy lemond a pénzről a legnagyobb baromság. Könnyen lehet, hogy közben 3 vagy 5 ember is írt neki, itt valószínű egyedül te mondtál le.

Sokszor látom face -n mikor hirdetnek jó cuccot, 1 órája sem rakta fel, de már kábé 30 komment aki írt neki, meg hogy neki kell, meg van-e még stb.

Igy működik manapság az eladás...

2022. júl. 26. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!