Lehetek katona (akár itthon, akár más országban) 180 centivel?
Figyelt kérdés
Mindig azt hallom hogy oda magas embereket vesznek fel, de én nem vagyok magas.2022. júl. 26. 00:25
1/9 anonim válasza:
Nyilván lehetsz. Béke van, és így is magas vagy bárhol!
2/9 anonim válasza:
Miért ne lehetnél? A 180 eleve magasabb az átlagnál.
A magasság meg nem mindenhol előny, pl. harckocsiban, tengeri, légi erőnél az olaszoknál pl. a 190 a felső határ.
Az alsó meg a 150 cm.
3/9 anonim válasza:
Sokszor lett publikálva - már itt is, - hogy melyek a feltételei annak, hogy Magyarországon katona lehessen valaki. Kérlek, keress rá, - mert itt is leírtam én is többször!
Ha ez megnyugtat elöljáróban: A 180 cm-es testmagasság nem tartozik a kizáró tényezők közé.
4/9 anonim válasza:
Nekem van egy dagadt törpe ismerősöm, őt is felvették a Honvédségbe.
5/9 anonim válasza:
Orbán Viktor is volt sorkatona (akkor még létezett sorkatonai szolgálat).
Szóval másfél méter felett nyugodtan.
6/9 anonim válasza:
Ez egy átlagos magasság, 190 cm inkább az ilyen nagyon elit alakulatokba meg kommandósokhoz kell. A hadseregbe teljesen jó, sőt pl egy vadászpilótának még előnyös is, ha alacsonyabb.
7/9 anonim válasza:
Szia,
Semmifele ilyesmi korlat nincsen.
Grippenbe 190 korul mar necces.
Egyesegyedul a diszelgoknel volt ilyen szabaly, hogy legalabb 180nak kell lenni, de a letszamhiany miatt mar ez sincsen.
8/9 anonim válasza:
175 vagyok, és van nálam fél fejjel alacsonyabb katona ismerősöm
9/9 anonim válasza:
#2 180 vagyok, és egyre többször érzem magam kertitörpének :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!