Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért jelölnek be?

Miért jelölnek be?

Figyelt kérdés
Miért jelölnek be Steam-en azok akikkel játszottam? Más nemzetiségűek és nem írnak semmit hogy ezért vagy azért jelölnek be. Ennek mi értelme? Utána nem hívnak meg hogy akkor játszunk még egyszer. Van néhány elméletem, de hátha akad itt olyan aki szintén ezt csinálja és hátha megválaszolja a kérdésem.

2022. júl. 24. 18:26
 1/4 anonim válasza:

Ilyen nekem is sok van, pár hét múlva törölni szoktam őket. Bejelölnek, de még csak köszönés sincs, és hetekig csak azt látom, hogy játszik, de se meghívás, se semmi nem jön. Engem csak idegesít, hogy utána ott villog alul, hogy milyen játékokat nyitogat meg.

Én azt hallottam több embertől, hogy ha magas a profil szinted, akkor sűrűbbek az ilyen jelölések, és legtöbbször csak a saját profiljukra akarnak "totemnek". Mikor látják a profilját, akkor a listában ott leszel neki felül, és trade partnerként megbízhatóbbnak gondolják, mert "befolyásos" barátai vannak.

2022. júl. 24. 18:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Ez is egy lehetséges magyarázat. Az jutott még eszembe nekem erről hogy az is lehet hogy minél több barátod van ott, annál nagyobb a profil szinted nem? Ezt nem tudom, csak tippelek, ennyire nem merültem bele. Viszont fura hogy miután befejeztük egyből a játékot azonnal kapom az értesítést hogy bejelölt. Nem tudom mi számít magas profil szintnek, de az enyém 10-es alatt van, sztem ez nem számít soknak. Köszönöm a választ!
2022. júl. 24. 22:42
 3/4 anonim válasza:

"Az jutott még eszembe nekem erről hogy az is lehet hogy minél több barátod van ott, annál nagyobb a profil szinted nem?"

Sok minden felviszi a profil szintet, de a barátok hozzáadásának nincs köze. A barátok száma, egyébként is a szintedhez van közve, x számú szintnél y számú barátod lehet.

"steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=800540373"

2022. júl. 25. 21:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2022. júl. 26. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!