Hogyan vidítjátok fel magatokat ha nagyon nem vagytok jól?
Tegnap este felgyülemlett bennem nagyon sok dolog/történés a múltból és a jelenből, és emiatt nagyon sz*rul voltam tegnap is, meg ma is. És nem tudom hogy ilyen helyzetekben (akár a jövőbe ha lesz még ilyen), mit tudok tenni annak érdekében hogy jobban legyek.
A válaszokat előre is köszönöm.
Egyelőre csak külső segítséggel megy csak nekem sajnos(depresszio).
Pl felhívom a volt páromat. Ha csak 2 szót is mond szeretlek imadlak, már semmi bajom nincs egyből.(nem akarok kibékülni, de tőle valahogy a szavak nekem varázsütés)
Próbalgattam az önmegnyugtatást mert itt írták hogy magunkat kéne tudni szeretni azaz ne kìvülről varjuk mástól, meg ilyen szlongenek mennek hogy a boldogság belülről fakad, igy kipróbalgattam már hogy nem hívok fel senkit hanem magamban mondogatom, hogy szeretlek imádlak:D
Hát nem jött be, csak pár percig vicces volt.
Amikor meg eszembe jut valami ami még idegesít is, vagy felkavar és belül olyan "vizsgadrukk" érzésem is van(tenyerem izzad nyugtalan vagyok stb)és képtelen vagyok kiadni feldolgozni, szinte beleőrülök, pánik érzésem van, akkor is a volt párom 2 masodperc alatt "helyrerak".
Nekem ijesztő az, hogy ennyire nem megy az önmegnyugtatás.
Se zenehallgatás, gondolat elterelés, más emberekkel kommunikáció, edzés, hobbyk, semmi nem hat. Vagy még fel is erősítik a belső vívódásaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!