Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha valaki ezt...

Mit csináljak ha valaki ezt csinálta velem?

Figyelt kérdés

Van egy ember, akit kb 2 éve ismerek az internetről és az utóbbi hónapban találkozgattunk is, nagyon megbíztam benne, és rengeteg nagyon személyes infót is megosztottam vele magamról. Például egy lánynak a nevét aki tetszik.

Viszont most összebalhéztam vele, és volt benne annyi rosszindulat, hogy ráírt erre a lányra hülyeségeket terjeszteni rólam, meg is mutatta amit írt neki de inkább nem mertem elolvasni, illetve megfenyegetett hogy fog ennél durvábbat is, ha bármit csinálok.

Mit tudnék tenni ilyen esetben? Félek, hogy valami nagyon kellemetlen dolgot írt annak a lánynak pedig kezdett egyre jobb kapcsolatom lenni vele, illetve a telefonomat sem merem már megnézni, hátha rám írt számon kérni rajtam hogy ez mi... Szerintetek nem beteges ez egy kicsit?

2022. júl. 20. 16:49
 1/4 Drakula ***** válasza:
100%

Elősször olvasd el.

Mert ha nem tudod hogy mit írt, nem is tudod kimagyarázni.

Tudod attol még hogy nem olvasod lehet hogy a lány olvasta.

2022. júl. 20. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
Te férfi vagy és ő is férfi és online ismerkedjenek meg aztán találkozgattatok? Vagy mi?
2022. júl. 20. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez zaklatásnak minősül, ne hagyd magad!

Rá fog nőni a fejedre!

2022. júl. 20. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a férfi, az akivel meg találkozgatsz az egy féltékeny "csak lány barát"?

Először is, olvasd el miket írt. Aztàn ezt a seggfejet oszd ki, és tiltsd le végleg. Számát is tiltsd le. Ne tudjon keresni téged sehol innentől.

Ezek után vedd fel a kapcsolatot a lánnyal, és kérdezd meg, hogy ez a nyomorék miket írkàlt neki, és próbáld meg vele tisztázni. Lehetőleg személyes találkozót kérj tőle, ahol el tudsz mondani neki mindent.

Sajna én is ugyanígy jártam egyébként, mint te. Csak a sztoriban én voltam a lány, nekem irkàlt nekem egy csávó, akiről kb két találkozás után kiderült, hogy rohadtul pszichopata és ezért a LEGJOBB barátnőmet fordítottam véglegesen ellenem. Annyi mindent összehazudott rólam, hogy soha többé nem állt velem szóba a legjobb barátnőm. Mondanom sem kell, hogy letiltottam a nyomorékot.

Én azt javaslom, hogy a mostani beteg, nyomorult világban mindenki százszor gondolja át, hogy milyen információkat ad ki magáról, és a környezetéről, mert egy keresztnév, öt perc keresés, és már az illető úgy alàd rakott, hogy lehet már másnap dolgoznod sem kell menni. Én tudom, mert ez a rothadék még a munkahelyemen is megpróbált nekem betenni, pedig nem is egy helyen dolgoztunk. Egy kollégámnak kezdett el mindenféle beteg dolgokat írni rólam, aki meg jóban volt a főnökkel. A kedves "legjobb" barátnőm megmondani neki pontosan hol dolgozom, meg ki a kollégám. :)

2022. júl. 20. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!