Szüleim szerint már rég családosnak kellene lennem,de én úgy gondolom 27 évesen még elég gyerek vagyok agyilag meg szerintem korai is ráadásul nem is keresek jól. Mit csináljak,hogy békén hagyjanak az unokával?
Csak nyomatékosítsd, hogy nem szeretnél gyereket.
Anya és apa a nővéremet zargatták ezzel úgy kb 23 éves korától, majd rám álltak, mikor olyan 16 körül lehettem. Majd 18-19 éves korom közt elkezdték ezt a "Miért nincs barátod? Hogy leszel így feleség és anya?" majd megmondtam nekik (inkább anyámnak, mert apám kiakadna), hogy 30-35 éves koromig ne várjanak gyermekáldást és, ha egyetem utolsó éve előtt teherbe esnék, nem 100%, hogy megtartanám a gyereket, mert szingli anyának lenni szívás.
Szerencsére megértik, anya örül, hogy már nagyobbak vagyunk, nem vinnyogunk, nem kell ránk éjszakánként felkelni, apa véleménye meg nem számít nekem, mert nemigen foglalkozott velem, míg kisebb voltam, nem hinném, hogy a tőlem születő unokájával úgy törődne, ahogyan én azt elvárnám egy nagyapától + hülyeségnek tartom, hogy a bátyám (aki egyidős nővéremmel) lehet gyermektelen, de nővérem szerinte hibbant és azt, hogy öcsémet nem piszkálja folyton a barátnő kérdéssel és a "hány gyereket akarsz?"-szal? Meg azt gondolja, ha nekem lehordja nővérem életmódját, attól én majd jobb leszek szerinte....a f**zt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!