Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor tart végre ott a világ,...

Mikor tart végre ott a világ, hogy azt becsülik meg aki NEM szül? Minden létező gondunk a túlnépesedésből fakad.

Figyelt kérdés

Mikor nem lesz ez már tabu téma végre? Nagyon csodálkozom azon, hogy a mai világban még van aki "gratulál" valakinek aki terhessé tudott válni, miközben sokaknak kb. nem teherbe esni nagyobb energiát igényel.

Őszintén szólva én inkább arra nézek fel, aki beválallja hogy az ösztönei elé helyezi a józan eszét.

2022. júl. 17. 19:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%
Elismerést meg nem érdemelsz ezért :D Mindenkinek a saját döntése, senki nem több vagy kevesebb emiatt, de ha valaki vágyik egy babára, és sikerül neki, bizony gratulálni fogok.
2022. júl. 17. 20:07
 12/24 anonim ***** válasza:
28%
Na ha most senki nem szülne, akkor mi lenne itt 40 év múlva, semmi jó, a föld megmarad hurrá, de kinek, minek?
2022. júl. 17. 20:12
 13/24 anonim ***** válasza:
30%
Kit érdekel, mi lesz 40 év múlva?
2022. júl. 17. 20:55
 14/24 anonim ***** válasza:
78%

#8: De értjük, hidd el. Továbbra is a ló túloldalára esel át. Persze, megcsinálni nem nagy dolog a gyereket. Nem azért gratulálnak. hanem az egész ezzel járó döntésért, felelősségvállalásért. De erről meg te nem akarsz tudomást venni. Nyilván sokaknak nem kellene szaporodni, mert alkalmatlanok rá és nincs is szükség ennyi emberre, szóval valójában mindenki jól járna, ha valahogy szabályozható lenne, hogy ki hány gyereket vállal, mikor és hogyan. Persze globális szinten nézve. csak ez a gyakorlatban kivitelezhetetlen. Szóval engedd el a témát, mert nettó provokáció amit csinálsz és csak annyit érsz el, hogy továbbra is erősíted a sztereotípiát, hogy a gyerekmentesek megkeseredett gyűlölködő emberek

2022. júl. 17. 20:58
 15/24 anonim ***** válasza:
39%
Az ugye meg van, hogy a túlnépesedés délkelet ázsia és afrika problémàja. Európát pont a társadalom öregedése súlytja.
2022. júl. 17. 21:50
 16/24 A kérdező kommentje:
Utolsó mutatnál erről valami statisztikát? Én elhiszem és meg is nyugodnék meg minden de nem tudom elképzelni. Csak azt látom, hogy nem lehet parkolni a városban, azt hallom, hogy nem férnek be a bölcsibe a gyerekek, ha elmész külföldre egy kicsit népszerűbb helyre akkor 30 évvel ezelőtti helyzethez képest nem lehet elférni stb. Ezek más miatt vannak? Komolyan kérdezem amúgy mert elhiszem ha én tudom rosszul.
2022. júl. 17. 21:58
 17/24 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyjából nem is számít mert így ki akarna gyereket szülni? Én biztos nem. Egy szenvedés lehet ilyen világban gyereket nevelni. Én spec nem is vágyom rá, mert tudom hogy nem vagyok anyatípus. Sokan viszont úgy vállalják be, hogy kb. olyanba vannak mint én csak azt hiszik ez így a természet rendje. Na jó nem rugózok ezen tovább, de itt nálunk a környéken folyton csecsemőket meg ovisokat látok és csak csodálkozom, hogy ezt minek.
2022. júl. 17. 22:02
 18/24 anonim ***** válasza:
45%

[link]

Parancsolj#16

2022. júl. 17. 22:15
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

No de vegyük sorra. Nem talàlsz parkolót/bölcsödét: valószínűlegy pesten illetve nyugatmagyarország nagyvárosában élsz, ahova az ország jelentős része költözött ( 25 éve bp lakosságát én még 1milliónak tanultam, ma ez a duplàja)

Teli vannak a nyaralóhelyek: ma már nem a nyugatnémet/holland túrista privilégiuma egy jó nyaralás.

2022. júl. 17. 22:19
 20/24 anonim ***** válasza:
36%

Egyetértek Veled kérdező.

Nem normális, aki még a mai világban gyereket csinál. Egyszerűen nem gondolkodnak. Ettől a szülesztő politikától meg totál kész vagyok. Valahogy visszamentünk a sötét középkorba. Azt nem értem, miért vannak úgy beszarva az emberek, hogy kihalunk... Emberek, még az idén elérjük a 8 milliárdot! Hova halnánk ki? Pont ezért fogunk, mert szaporodunk mint valami vírus... Így is zsúfolt már minden, alig lehet lakóhelyet vagy munkát szerezni, felzabálunk mindent, jönnek a válságok, környezeti katasztrófák. És ez mind egy próblémából ered, a túlnépesedésből. Amíg kevesen voltunk, hogyhogy nem volt ennyi probléma? Gondolkodni kéne, és nem más népekre mutogatni ujjal, mert nem külön-külön bolygókon lakunk. Nekünk, mindenkinek, csak ez az egyetlen bolygónk van, és ugyanúgy hatással van mindenre, ha a magyar Mariska szül 4-et, vagy ha az indiai Banhi szül 4-et. Max annyi a különbség, hogy az indiainak kisebb az ökológiai lábnyoma.

2022. júl. 18. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!