Mikor tart végre ott a világ, hogy azt becsülik meg aki NEM szül? Minden létező gondunk a túlnépesedésből fakad.
Mikor nem lesz ez már tabu téma végre? Nagyon csodálkozom azon, hogy a mai világban még van aki "gratulál" valakinek aki terhessé tudott válni, miközben sokaknak kb. nem teherbe esni nagyobb energiát igényel.
Őszintén szólva én inkább arra nézek fel, aki beválallja hogy az ösztönei elé helyezi a józan eszét.
Csak ezért jöttél a gyerekvállalás/nevelés kategóriába?
Nem akarsz gyereket, gratulálunk. Mi lenne, ha mindneki maga dönthetné el, hogy mihez kezd az életével?!
Ez már azért túlzás. Mondom ezt tudatos gyermektelenként.
Nem kell gratulálni hozzá, hanem békén kell hagyni mindenkit, aki nem akar, az nem és kész. Oda kellene eljutni, hogy ez ne legyen alapja semmiféle megkülönböztetésnek, még pozitívnak sem
Neked ez, másnak az. Te nem akarsz oké, nekem van 2, oké. Senkinek a véleményét nem kértem mikor vállaltam őket.
Ha nem szeretnél, akkor nem.
Csak akkor is be kell látni, így működik az evolúció.
Magyarországon igazából egyre kevesebb gyermek születik, ezért őket támogatják.
Lehet máshol nem ezt támogatják, de ez Mo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!