Aki sokat dolgozik az elítélheti azt aki nem dolgozik csak kirándulgat sokat?
Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 17:18
1/9 anonim válasza:
Bárki elítélhet bárkit és sajnos teszik is. Kéne érdekeljen? Ez a valódi kérdés, és a válasz az hogy nem.
2/9 anonim válasza:
Persze! Hiszen ha neki xar, akkor azt szeretné, hogy a másiknak is xar legyen és ne kirándulgasson, hanem robotoljon!
3/9 anonim válasza:
Hát őszintén megmondom, én igen. Én fizetem a TB-jét meg minden egyéb fost. Természetesen mindenki megérdemli a pihenést, a luxust és a normális, humánus munkabeosztást, "de" sajnos a társadalmunk nem úgy épül fel, hogy a kimaradt időt és pénzt ne a dolgozó ember szopja meg.
4/9 anonim válasza:
Persze, mindenki elitélhet mindenkit.
Helyes? Nem.
Ha a "sokat kiránduló" nem a "dolgozó" pénzét költi, mi köze hozzá? Semmi.
5/9 anonim válasza:
Én nem ítélem el, hanem csodálom és felnézek azokra, akik megtehetik, mert szerintem nem szenvedésre születtünk!!
6/9 anonim válasza:
Attól függ, ha mások tartják el a kirándulgatót, az elég gáz, viszont ha saját pénzből csinálja, az nem gáz.
7/9 anonim válasza:
Kitartott luxusfeleség vagy eltartott felnőtt gyerek? Gáz.
De ezer fontosabb dolog van az életemben mint ezzel foglalkozni.
8/9 anonim válasza:
Lehet hogy a "kirándulgatónak" olyan a munkája, hogy utazgat cégek telephelyei közt és tárgyal, esetleg olyan, hogy bárhonnan tud dolgozni, nincs helyhez kötve és a munkaidőt is ő osztja be.
9/9 anonim válasza:
Ha nincs gond a munkájával, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!