Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ejjeli 2-3 kor az utcan...

Ejjeli 2-3 kor az utcan telefonalok, lehet valami bajom?(falu)

Figyelt kérdés

Nagyon kicsi falu, nincs kint senki, sok helyre be szoktak torni.

Nem tudok mashogy telefonalni, a levegovetel is hallatszik itthon, nem telefonalhatok foleg nem hajnali 2kor.

Neha kicsit felek...foleg amikor allok es lassitva jon felem egy auto. El sem tudnek szaladni ha valami rossz szandek lenne benne.

23l

2022. júl. 16. 22:46
1 2 3
 21/28 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
68%
Másrészről, igen, akinek van egy kis sütnivalója, mikor lelassít mellette egy jármű, az először az autó körülbelüli típusát, színét, és ha tudja, a rendszámát meg kell, hogy figyelje!
2022. júl. 17. 01:02
 22/28 anonim ***** válasza:
80%
Éjjel tök sötétben, ijedt állapotban egy másodperc alatt. Tényleg nagyon életszerű!
2022. júl. 17. 01:04
 23/28 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
85%

Nem tudom, nekem szokásom megfigyelni a környezetem éjszaka akár telefonálok, akár nem. Még nappal is, mikor több inger ér...

De még mindig tartom magam ahhoz, hogy faluhelyen egy ilyen történetnek 0,001% esélye van, szóval kár ezt ennyre túltolni.

2022. júl. 17. 01:18
 24/28 anonim ***** válasza:
87%
Elég sok gyilkosság történik Mo-on, azoknak mind 0, 001% esélyük van, de akivel megtörténik, annak 100%. Amilyen veszélyt ki lehet küszöbölni, azt épeszű ember kiküszöböli. Rossz környéken, sötétben egy fiatal nő nem álldogál egyedül.
2022. júl. 17. 01:29
 25/28 anonim ***** válasza:
91%

Én inkább mondanám a barátnőmnek hogy menjen be szépen zárja be az ajtót és próbáljon pihenni...

Vagy elvinném magamhoz ha lenne lehetőségem. Vagy nappal találkozni, beszélgetni. De nem értem az egészet. Kérlek kérdező, fejts ki mi a helyzet.

2022. júl. 17. 01:53
 26/28 anonim ***** válasza:
28%

Ez a kérdező valami fejlövéses nő, már voltak kérdései. Éjjel akar pl. randizni férfival is, az autójában. Első randit éjjel a fickó autójában, értitek? Nem normális, és ezt akkor is mondtuk neki.

Valami olyasmi van, hogy otthon nem engedik neki a pasizást, éjjel szökik ki huszonéves dolgozó nő létére.

Mondom, fejlövéses a nő, ne foglalkozzatok vele.

2022. júl. 17. 01:59
 27/28 anonim ***** válasza:
46%
Ha ilyen sötét környéken laksz, akkor éjjel életveszélyes egyedül kimenned az utcára.
2022. júl. 17. 10:46
 28/28 anonim ***** válasza:
79%

Gyakorlatilag semennyi esély nincs arra, hogy valaki csak úgy megtámadjon az utcán, főleg nem egy kis faluban. Én városban élek. Évek óta majdnem minden éjszaka ki szoktam menni az utcára és soha senki nem kötött belém, pedig én is nő vagyok.

Te is azt csinálsz, amit akarsz. Semmi rossz nincs abban, ha éjszaka telefonálsz.

2022. júl. 17. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!