Másnak is már gyomor görcse van a fenn álló helyzet miatt?
Itt a háború, az pénz egyre romlik, most ez az energia cuccost is behozták. Már ha meghallom, hogy megy a TV, menekülők előle, nem tudok vidám lenni gondtalanul, mert ilyen rossz a helyzet.
Sajnos kizárni nem tudom, szüleim beszélnek róla, férjem is sokszor beszél ezekről, azt meg nem csinálhatom, hogy strucc módjára vágom a fejem folyton homokba.
Azért gyomorgörcsöm nincs. Mondjuk nagyot néztem. Először a keddig KATÁ-s adójogszabály-módosításon (érintett vagyok), utána meg rezsiváltozáson.
Esetleg holnapra még a benzin-ársapkát is levehetnék, hogy teljes legyen a hét szépsége. (No, csak vicceltem!) :-)))
Kedves egyes válaszoló! Ja azon én néztem, bár engem nem érint, de attól függetlenül hatalmas nagy kitolás a szememben, és így is tovább viszi feljebb az árakat, na meg, hogy hány család/ember megélhetése kerül(t) veszélybe.
Apukám is KATA-s de őt talán nem érinti.
Igen. Párom katázott, már akkor váltott amikor elkezdték nagyon emlegetni a témát. A rezsink ha nőni fog akkor nem tudom miből fogjuk kifizetni, pedig jól (átlag felett) keresünk és spórolunk.
Szeretnénk házat venni majd egyszer, de egyre reménytelenebb.
Aggódok én is de próbálok nem gondolni rá mert úgy sincs ràhatàsom a dolgokra.
Az biztos ha kijövök boltból csak nézek mire fizettem ennyit.
Elképzelni sem tudom aki minimálbért kap hogy él meg.
Mindenkinek kitartást ebben a nehéz helyzetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!