Kasza Tibi vs. Sebestyén Balázs?
Egyikük sem érdekel, nincs különösebben időm arra hogy a magyar bulvárvilágot figyelemmel kísérjem, viszont mindig amikor Balázsról hallok, valami utolsó bunkó proli dolgot csinált/mondott. Elvileg riporterként is és műsorvezetőként is éveken keresztül volt véglény, beszólogatott mindenkinek, aztán tiszteletlen volt azokkal akik neki dolgoztak.
Mindig amikor meglátom azt a makákónak kinéző képét, ez jut eszembe róla, és annyira se nem vicces, se nem érdekes, hogy érdekeljen, ha megváltozott (amit amúgy is kétlek).
Kasza tibi nem irritál úgy zsigerileg, mint Balázs, szóval ha kettejük között kell valasztani, akkor inkább őt választom.
Kasza Tibit jobban kedvelem.
Balázs nagyon bunkó tud lenni, annak ellenére, hogy én értelmes férfinek tartom, de van benne valami, amit sosem tudtam megszokni.
A sz@r és a fos avagy fos VS sz@r?
Eszed-iszod? Én egyiket sem:)
Ez imádandó:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!