Szegény vagy?
Figyelt kérdés
2022. júl. 11. 19:24
12/19 anonim válasza:
Persze,minden átlagember szegény aki bérből és fizetésből él ma magyarországon.
13/19 anonim válasza:
Németországban meg Amerikában a sima átlagember nem bérből és fizetésből él?
14/19 anonim válasza:
Nem. A Miniszter Úr megmondta, hogy minden családnak van 10 millió megtakarítása, csak sajnos az a baj, hogy nem tudom hova tettem. 🤣
15/19 anonim válasza:
Hol mondta ezt? Nekem nem rémlik. Komolyan érdekel. Nem kötekedek, de ezzel a cikkel sehol sem futottam össze, pedig az ilyent nagy dobra szokták verni.
16/19 anonim válasza:
Most én sem találom a cikket, de még a választások előtt egy időben toltak ilyesmi hírt a "hírportálok". Most így rákeresve "Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss adatai szerint.." cikkeket találok.
De szerintem ez akkor abból fakadhat amikor közölték, hogy hány ezer milliárd forint készpénz van forgalomban és átlagolták vagy valami ilyesmi.
Bedőltem akkor egy fake hírnek.
18/19 anonim válasza:
Én nem, a szüleim igen. Nem lehetek szegény, hisz munkám sincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!