2/8 anonim válasza:
Átlát mindenen es mindenkin. Elorebb tart mindig egy lépéssel.
3/8 anonim válasza:
Hogy csakis olyan dolgokkal foglalkozik,amivel érdemes és hasznos foglalkozni.A lényegtelen,nem szükségszerű dolgoknak pedig hátat fordít.
4/8 anonim válasza:
A lenyegtelen dolgokbol is lehet tanulni. Sőt pont azokbol.lehet amik kiestek a gókuszodon
LOL
6/8 anonim válasza:
Szerintem ez az egész a tájékozottságon és az érdeklődésen, nyitottságon múlik. Egyetemi csoporttársaim között sokan vannak olyanok, akik jó tanulók, szorgalmasak, kiemelkednek a szakon, viszont az ország és a világ dolgaival olyan szinten nincsenek tisztában, hogy az egyiküknek az anyukája mondta el, hogy kire szavazzon, a másikuk pedig nem tudta, hogyha máshol akar szavazni, mint az állandó lakcíme, akkor át kell jelentkeznie... Tehát röviden összefoglalva, vannak, akik a tanulmányaikban nagyon kiemelkednek, a mindennapi élethez viszont egyszerűen ostobák. Én azt nevezném okos embernek, aki érdeklődik a mindennapok történései iránt, átlát politikai-társadalmi történéseket, érdeklődő, és ha nem is minden témában jártas, egy beszélgetésnél mindenhez hozzá tud szólni legalább 1-2 mondatot, nem csak ül, mint a kuka, hogy ő még semmiről sem hallott.
7/8 anonim válasza:
Pl.: A saját szakterületén jó, vagy a világ szinte minden eseményével kapcsolatban tud véleményt, hozzáfűzést mondani.
8/8 anonim válasza:
Kell hozzá egy szerteágazó alaptudás, amiből jelentős általános tapasztalatra tesz szert az ember. Ezenkivúl szükséges egy optimális személyiség, ami lehetővé teszi, hogy a meglévő tudása tapasztalata alapján higgadt, tárgyilagos, távolságtartó, esetleg érzelemmentes véleményt alkoson egy témáról.
Testközelből ismerem, hogy milyen ha valaki okos, mert én például pont okos vagyok. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!