Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a turkálókról?

Mi a véleményetek a turkálókról?

Figyelt kérdés
(Ruhákra értem)

2022. júl. 10. 12:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Én nem találtam még ott magamnak jó cuccot.
2022. júl. 10. 14:45
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Én a kukát se vetem meg, ha érdekeset látok benne;)
2022. júl. 10. 15:16
 13/18 anonim ***** válasza:
10%
Büdösek és drágák.
2022. júl. 10. 15:45
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

Én régen imádtam, fillérekért vettem egy csomó egyedi, nagyon jó minőségű ruhát.

Újabban horror áron vannak a ruhák ott is és nem találok semmit, ami tetszene.

2022. júl. 10. 20:41
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
Minőségibb eredeti Adidas, Nike stv. cuccokat lehet ott találni párszáz forintokért mint a 30 ezres outletekben...
2022. júl. 11. 01:49
 16/18 anonim ***** válasza:
91%

Egyébként azt is hozzá fűzném még ehhez hogy nyilván az ember nem fog olyan helyről venni ahol látszólag tiszta sz@r minőségű dolgokat lehet kapni.

Sok hely van ami igénytelen de vannak olyanok is ahol persze nagyobb árért de nagyon jó minőségű ruhák vannak amiket részletesen leellenőriznek és ha valami olyan van vele valószínűleg ki is mossák.

2022. júl. 11. 15:56
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
tiszta mafia az egesz :D Akinek van ismerettsege, annak az eladok felrerakjak meg mielott egyaltalan kiraknak, es persze a gagyik maradnak csak a kinalatban. Vagy a nyugijasok meg akik nem dolgoznak mar nyitas elott sorban allnak aznap amikor uj aru jon es rogton elvisznek minden jot …
2022. aug. 8. 15:13
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
No, majd ha nem tudjátok fizetni a rezsit, akkor a kukámba-se máséba ne turkáljatok sznobok, az csak a túlélőké;)
2022. aug. 8. 20:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!