Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a turkálókról?

Mi a véleményetek a turkálókról?

Figyelt kérdés
(Ruhákra értem)

2022. júl. 10. 12:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Több ruhát is vásároltam onnan, volt, hogy 15-20ezres darabokat találtam néhányszáz forintért. Szerintem spórolásként teljesen jó
2022. júl. 10. 12:23
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Lassan már úgy érzem, csak ott lehet értelmes ruhákat találni.
2022. júl. 10. 12:36
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Turi válogatja. Van olyan ahol pocsék, kopott ruhák vannak, de vannak nagyon jók is. Tényleg lehet kincseket találni, sokszor akadnak márkás cuccok is
2022. júl. 10. 12:36
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Lehet pesten, vagy nagyobb városokban jók, tud az ember kincset találni.. Én mondjuk kis városban lakok, a helyi turikban lévő cuccokat a kutya alá nem tenném.
2022. júl. 10. 12:45
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
Én mindig turkálókban szoktam a cuccaimat vásárolni, mert ott sokkal olcsóbbak a ruhák, mintha nem használtan venném őket.
2022. júl. 10. 12:53
 6/18 Kellegypofon válasza:
7%
Mi csak óvodásoknak hívjuk őket. Csak figyelj, hogy ne egyék meg a fikájukat.
2022. júl. 10. 13:03
 7/18 anonim ***** válasza:
91%
Én általánosságban szeretek turiba járni mert nyilván olcsóbbak a cuccok és egyébként nagyon fasza dolgokat lehet ott találni.
2022. júl. 10. 13:03
 8/18 anonim ***** válasza:
10%
6#: Még azt a picike foszfort is sajnálod tőlük!...
2022. júl. 10. 13:07
 9/18 anonim ***** válasza:
89%
Én is szeretem a turikat, mert tényleg sok jó cuccot lehet találni és elég olcsón. Van egy csomó olyan hogy pl H&M-es cuccok vannak ott szinte teljesen újan, valami potom összegért.
2022. júl. 10. 13:10
 10/18 anonim ***** válasza:
30%

Sosincs olyan, ami tetszik, a legtöbb ruha undorítóan retkes, és büdös. Oké, ki lehet mosni, de akkor is undorító. Volt egy ismerősöm ötezer forintért hozott pár éve egy jól kitaposott cipőt turiból, mondtam neki, hogy jó hülye, kipótolta volna és tudott volna venni újat, ami nem volt más gombás lábán előtte.

Exem járt folyamatosan turkàlóba, mert olyan spórolàsi lázban szenvedett, hogy a saját szaràt is megette volt, pedig vállakozó volt. Például soha nem vett semmilyen kaját, képes volt anyucinàl enni állandóan (neki büféje volt), állandóan üres volt a hűtő, nem költözött el, és kijelentette, hogy nem is fog mert otthon lenni ingyen van, az anyja ugyanez. Együtt jártak turiba és vették pár száz forintért az olyan ruhákat amiket egyikőjük se tudott felvenni, csak mert az jhaj Gucci, meg Armani, és megmutatják, hogy nekik igenis telik erre. WTF???

Közben felvenni egyik se tudta, mert az egyik "férfi" volt a másik meg egy dagadt nő, és vettek olyan miniruhàkat meg ilyeneket, amik rám kicsik lettek volna, pedig én csak 53 kg vagyok.

Ja, meg az anyja felújítatta a lakást, és nem pénzben fizetett, hanem természetben, és ezt büszkén el is mesélte nekem, hogy "ingyen" volt a felújítás, és nem kellett pénzt költeni. De mekmesterek jöttek, és a neonzöld falra felkentek egy réteg sima fehér festéket, és elmentek. Mondhatom gyönyörű lett, ja. Lényeg, hogy "ingyen" volt.

Tisztítószerre sem költöttek, képesek voltak a retekben élni, mert a Domestos drága.

Na, jól elkanyarodtam, de sajna amikor turiról van szó mindig ez a sztori ugrik be, sorry.

2022. júl. 10. 13:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!