Mennyire általános dolog az hogy egy férfi 21 évesen már ott tart hogy el tud menni kettesben a barátnőjével külföldre nyaralni?
Figyelt kérdés
Autóval amit ő vezet.
Ez általános dolog vagy szerencsés aki itt tart már 21 évesen?
2022. júl. 10. 07:00
11/12 anonim válasza:
Ez csak Magyarországon számít nagy dolognak ahol sajnos sok a csóró.
12/12 anonim válasza:
Az hogy le tud vezetni Horvatorszagba, az nem nagy mutatvany 21 evesen, foleg ha mar 1-2 eve jogsija is van, ez a minimum. En 3 napos jogsival kivezettem 500 km-re Ausztriaba, Szlovenian keresztul, es valoban kicsit buszke voltam magamra, de azt pl nagyobb dolognak ereztem, hogy kb 3-4 hetes jogsival felmentem egyedul Budapestre es egesz nap ott boklasztam, holott meg parkolni is alig tudtam. (Alig = lassan , korulmenyeseny, mint a kezdo vezetok altalaban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!