Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kcsög lennék ha visszamondanám...

Kcsög lennék ha visszamondanám? Mit mondjak?

Figyelt kérdés
Volt valaki aki írt egy ruhámra, megbeszéltük, hogy holnap találkozunk és elviszi. Viszont most írt más, és 2000Ft-tal többet ajánlott.
2022. júl. 9. 16:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Elég sokat vásárolok online, és nem problémáznék ilyeneken, főleg ha 1 nappal előre szól az eladó. Adja másnak, én pedig majd megveszem máshol. Az lenne köcsögség ha olyankor szólna mikor már a buszon ülök. Nyugodtan add oda másnak, főleg mivel írtad is, hogy kell a pénz.
2022. júl. 9. 17:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha vissza akarod mondani, akkor hívd fel rögtön és kérj elnézést is.

A legrosszabb amit tehetsz ha sunnyogva mondod le.

2022. júl. 9. 17:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok.

Félig viccesen írtam, de úgy tűnik, hogy ez nem vicc :(.

Akkor minden forint számít. Ekkor úgy járhatsz el a legkorrektebbül, ha felhívod aki olcsóbban vinné, hogy elnézést kérsz, de ez a pénz a számla befizetésre kell és valaki többet ígért a ruháért, így neki szánod. Nem kell bő lére ereszteni a magyarázkodást.

2022. júl. 9. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!