Mit/miket és kit/kiket szeretsz legjobban az életedben?
Sajnos a nem létező dolgokat:(
Az izgalmakat adrenalint nyüzsgést mint amikor pl be vagy drogozva, vagy szerelmes vagy es vannak ezek a repkedős illuziók, amikor "szárnyalsz".
Ugye hogy illuziók?
Es tudod mit mondott a pszichologus erre? Engem kiakasztott.. BÁRMIT amit megtapasztalsz/megtapasztaltál az nem illuzió, hanem létezik.
Azota is ezen agyalok, hogy ezt mi a sz.rt jelenthet.
1.vagyok
Ez az agynak valamiféle dopamin termelése csak, amitol olyan boldog vagy, hogy szinte képtelen vagy elengedni. Függsz.
Es akkor ezt a sima reál (nincs drog nincs szerelem)valahogy nem váltja ki egyszerűen.
A boldogság tehát biokemia sajnos.
Mit
Vásárolni, fegyvereket, smink palettákat, gyógyfürdőkben lazulni
Kit
A macskámat
A fiam, párom, családom akiket imádok
Amit szeretek ,utazni, élményeket szerezni, kocsikázni céltalanul, koncerteket, zenét,nevetni, élni
A férjemet, a kiskutyánkat, a könyveket ( olvasást), neten sorozatnézést, és a munkámat is szeretem, illetve zenét hallgatni és sportolni ( úszás).
Egyébként elég introvertált vagyok, keveset járok el, nagyon nem szeretek emberek közt lenni, kerülöm a családi programok többségét is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!