Volt már hogy véletlen nálatok maradt valami a boltból és nem fizettetek ki?

Ne lihegd túl!
Egy gumicukorból akkor sem lett volna rendőrségi úgy, ha a boltban észreveszik.
A lakásodra meg utólag nem fog kiszállni a boltvezetőség a TEK kíséretében.
Fátylat rá!
A gyerekkel meg beszélgess el, hogy a vásárlásnak mi a menete!

Egy dolog maradt nálam boltból hszsfelé menet: a bevásárlo kosár.
Már egy utcányira voltam a bolttól, mikor észrevettem, hogy hoppá...
Visszasunnyogtam vele és a helyére tettem. Égtem mint a rongy. Ez még tini koromban volt, 80-as években.

Én is elvittem egyszer a kosarat :D
Illetve tizenévesen vásároltam, láttam, hogy levertem valamit, de nem találtam meg a földön. Elengedtem a dolgot, pár héttel később, a táskám kipakolva került elő a bizsu fülbevaló, amit levertem, és a nyitott táskámba esett. Én visszavittem, elmondtam, mi történt, azt mondták, tartsam meg nyugodtan. Azóta is megvan.
Ne parázz egy csomag gumicukron. Dolgoztam boltban, a gyerekek megbontották az üdítőket, meg a csokikat, és a szüleik bőven nem voltak ennyire lelkiismeretesek, mikor kértük, hogy fizessék ki a csokit, amit megevett a gyerek, és láttuk, még nekik állt feljebb. Na, az ilyeneket utáljuk. Ha a kasszás se vette észre, meg a lopásgátló kapu se csipogott, akkor jó étvágyat a gumicukorhoz... Ha visszavinnéd, maximum nevetnének rajta egyet. De ha akarod, edd meg nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!