Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emlékezetes dolgok tényleg...

Az emlékezetes dolgok tényleg váratlanul történnek?

Figyelt kérdés
Találkozások, utazások és a többi… :-)

2022. máj. 3. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Jah váratlanul, úgy hogy észre sem veszed, leszervezel egy utazást....foglalsz szállást..stb..
2022. máj. 3. 21:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Meglepetés útról nem hallottál még, mi?
2022. máj. 3. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
De. A meglepetés út, az igen, meglepetés lesz. Ez olyan meglepő, hogy kérdést kell róla kiírni?
2022. máj. 3. 22:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Őszintén. Ennyire frusztrált vagy vagy tényleg nem tudod értelmezni ezt a faék egyszerűségű kérdést? Várom válaszod (IRÓNIA!)!
2022. máj. 3. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. Ha őszintén visszagondolok mondjuk az elmúlt 10 évemre, a legemlékezetesebb, legboldogabb (vagy épp legfájóbb), legkülönlegesebb élmények általában olyankor történtek velem, mikor valahova el se akartam menni, vagy csak simán nem vártam semmi extrát, míg amikor nagyon rákészültem valamire az általában csalódás volt.

Például az osztálytalálkozómra idén tavasszal el sem akartam eredetileg menni, aztán mikor kis unszolásra rávettem magam, akkor is úgy terveztem eleinte hogy kb. 20 perc után el is jövök majd valami indokkal. Na ehhez képest életem egyik legszebb élménye lett és úgy mellesleg azt hiszem megtaláltam életem szerelmét.

Szóval ja, van ebben valami.

2022. máj. 4. 01:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy van olyan akivel megtörténik ez-az.

Pl. hirtelen részese lesz egy nem tervezett világkörüli útnak, vagy rád telefonálnak, hogy félóra múlva lesz az esküvőd, esetleg egy gyermekszülés, csak olyan pillanatnyi felindultságból.

Szerintem nem minden emlékezetes sztori jön váratlanul, csak úgy -ad hoc- a semmiből.

Ha már irónia...... ;)

2022. máj. 15. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!