Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek cserben hagytam...

Szerintetek cserben hagytam az édesapámat?

Figyelt kérdés

Ma felhívott apám, hogy ledöglött a motorja, egy nagy meredek lejtő alján, nem messze a házától.

Felhívott, hogy munka után segítsek neki feltolni a 340 kilós motorját a 60 fokos lejtőn.

Én mondtam neki, hogy én biztos nem tudom feltolni, még ketten sem, hanem hívjunk autómentőt, aki motort is szállít.

Erre azt mondtam, hogy én cserben hagyom őt, és hogy ő sem fog sosem segíteni nekem.

Még azt is felajánlottam neki, hogy kifizetem az autómentőt.

Végül is úgy oldódott meg, hogy apám egy ismerőse utánfutóval felhozta a lejtő aljáról.

Szerintetek cserben hagytam apámat?

2022. júl. 4. 15:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%
Szakadjatok már le a lejtő témáról...tök érthető a kérdés így is... :D
2022. júl. 4. 18:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy sosem értettem az ilyen embereket, akik inkább szopnak és a másikat szopatják ahelyett, hogy kényelmesebb megoldásra törekednének.
2022. júl. 4. 18:00
 13/19 anonim ***** válasza:
21%
Nekem meg az nem stimmel , hogy a kulcsszavaknál chopper van te meg 1300 cm³ Honda VTXet írsz
2022. júl. 4. 18:01
 14/19 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen meredek az út, ez csak egy szakasza, a végén még meredekebb, és kanyargós.

Talán 45 fokos lehet

2022. júl. 4. 22:33
 15/19 anonim ***** válasza:
29%
Ez 4-6fokos emelkedő amúgy...
2022. júl. 5. 08:55
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát én kocsival a végén 2-esbe tudok csak felmenni, meg a legtőbb biciklista is leszáll ezen a szakaszon, és feltolja a biciklijét.
2022. júl. 5. 11:14
 17/19 anonim ***** válasza:
29%

45 fokos emelkedőn gyalog se mész fel. Autóval meg biztosan nem.

Első kerekesnél etűnik a tapadás majdnem. Ha a súlypont hátul van még hátra is billen.

2022. júl. 5. 11:49
 18/19 A kérdező kommentje:
Na mindegy, nem tudom, hogy hány fokos, mert nincs kiírva, de meredek, hosszú,és kanyargos út.
2022. júl. 5. 12:02
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Értjük, meg nem ez a téma, de ennyire ne becsüld túl az emelkedőt. Kis emelkedőt is megérzel már gyalog is.
2022. júl. 5. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!