Az alábbi történéseket ti minek gondolnátok?
Mindig meg vagyok akadva, hogy az ellenkező nem csak barátságos velem vagy akar valamit. Két különböző történetet megosztok és írjátok le legyetek szívesek, hogy hogyan értelmeztétek volna.
Egyszer véletlenül meglöktem valakit, elnézést kértem és akkor észrevettem, hogy egy srác mosolyog rám. - Ez külföldön történt, tehát lehet, hogy ez teljesen megszokott ott. A másik eset már itthon történt, amikor egy srác bénázott a szemem láttára és kedvesen mosolygott rám.
Az első szerintem azon mosolygott ahogy bénáztál a második pedig magán mosolygott mert cikinek érezte a helyzetet.
Legalábbis ha magamból indulok ki akkor ez az oka
Semmiségnek gondolom mindkettő esetet.
29/F
A pillanat màr elmúlt. Most készülj fel a következőre.
29/F
Te valami nagyon beszűkült csaj lehetsz. A legtöbb ember az ilyen apróságok felett elsiklik. Nem azt mondom, hogy nincs jelentősségük, mert lehet. De bőven vannak kirívőbb esetek is az ember életében. Például amikor valaki direktbe odajön ismerkedni. Vagy beszélgetést kezdeményez. Vagy én hívom félre, hogy megmondjam, hogy tiszta fogkrém az arca. :D Tudom, higy még egy lógó cipőfűzönek is jelentőssége van (direkt kikötötte, hogy leszólítsd) de nem lehet minden kis jellel foglalkozni, vagy észrevenni). Lehet hogy egy jel nem is jel. Csak véletlen. Vagy egy kis álzalános kedvesség még nem flörtölés. Persze lehet, hogy már egy félve elkapott tekintet is az lenne, ha nem lenne az adott illető olyan kis gyámoltalan. Túl gyorsan rohanó világban élünk. Ami a dejófej kérdésed illeti... Valamikor igen, valamikor meg nem. Valamikor szívesen tovább gondolom, valamikor meg csak elhesegetem. Mármint a gondolatot, nem az illetőt. 😆 Remélem segített a válaszom jobban megérteni a világot. Ugyan itt cipőpaszta, fogkrém, néhány piros lufi, és cipőfűző eladó. (:
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!