Mi ez az érzés?
Figyelt kérdés
Az előbb belém kötött 2 tudjuk milyen úriember, csak mondom én is roma vagyok. És egy fura érzés kapott el, nehéz leírni, de megpróbálom. A gyomromban éreztem, kifejezetten jó érzés volt és elkezdtem remegni.( nem a pillangót éreztem a hasam van) Amikor ilyen van, hogy belém állnak akkor mindig ez van, csak kicsit nehéz kezelni, így egy kicsit lefagyok. Természetesen társaim ellenére okosabb maradtam és nem vitáztam, tovább álltam. Valaki tudja miez?2022. júl. 2. 21:26
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet, de utána rosszul érzem magam, mármint lelkileg, hogy azért na úgymond csak “megfutamodtam”
2022. júl. 2. 21:50
3/4 anonim 

válasza:

Ez felfogas kerdese. Szerintem ez nem megfutamodas, hanem mindenkepp az okosabb dontes.
2en voltak 1 ellen, akar csunya vege is lehet, teljesen feleslegesen. Szerintem jol csinaltad👍
4/4 A kérdező kommentje:
Én is jobbnak érzem, mert csecsemő is volt ott. De akkor is fura..
2022. júl. 2. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!