Ma kerültem új munkahelyre,a főnökasszony azt mondta olyan mintha ezer éve ismerne és keresi a szemkontaktust...Gondolom van ilyen erzes,mintha a masikat ezer éve ismerné?
Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 23:50
1/24 anonim válasza:
Van rá esély, hogy egy korábbi/mostani ismerősének a tulajdonságait hordozod, őt látja benned és azért érzi úgy, mintha ezer éve ismerne.
2/24 A kérdező kommentje:
Igen lehet,mert nekem a volt páromnál éreztem ilyen érzést...
2022. jún. 25. 00:05
4/24 A kérdező kommentje:
Nők vagyunk mindketten :)
2022. jún. 25. 09:32
5/24 anonim válasza:
Mondd neki, hogy jól tartja magát ezen 1000 év alatt és többet nem udvarol:DDD
6/24 anonim válasza:
Mintha nő nem érezhet úgy nő iránt!
7/24 A kérdező kommentje:
En 30as ő 50es nő! Ő férjnél van! Dehogynem érezhet nő szerelmet egy másik nő iránt...de lehet itt nem erről van szó!
2022. jún. 25. 11:27
9/24 anonim válasza:
Ha hiszel a lélekvándorlàsban/reinkarnàcióban, akkor az magyarázat lehet erre.
Én hiszek, mert nem egy gyerek beszámolt már konkrét előző életéről, aminek a szülők utána is jártak, és kiderült igazat beszélt. Több száz ilyen eset volt már, mind nem hazudhat.
De nekem is voltak gyerekként abnormàlis gondolataim, kb 3-4 éves koromig, amiknek egy gyerekben nem kéne, hogy legyenek, mert nem olyan családban éltem, és még ilyen típusú filmeket sem láttam akkoriban. Ezt is azzal magyarázom magamnak, már így felnőttként.
10/24 A kérdező kommentje:
Igen az is lehet,előző életünkben volt közünk egymáshoz!
2022. jún. 25. 15:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!