Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tulajdonosként szóvá tennéd,...

Tulajdonosként szóvá tennéd, ha az albérlőd (akivel egyébként semmi gond nincs, fizet rendesen), a férje halála miatt, nemsokkal a történtek után nem tart olyan szép rendet, tisztaságot a lakásban, pl nincs felmosva a padló. Vagy megértő lennél?

Figyelt kérdés
Tapintatlanság a tulaj részéről, ha szól emiatt, vagy jogos?
2022. júl. 2. 13:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem lennék hajlandó olyan albérletben lakni, ahol a tulaj a nyakamra jár, és azt nézegeti, hogy fel van-e mosva. Attól, hogy esetleg egy hétig nem mos fel, vagy nem takarít, vagy ott hagyja a koszos edényeket, attól nem fog kár keletkezni az ingatlanban. Másfél évig laktam albérletben, egyszer jött át a tulaj, akkor is szólt előre.
2022. júl. 2. 19:57
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Ahhoz azért van valamennyi köze egy főbérlőnek, hogy az albérlője igénytelenségének köszönhetően élősködők, bogarak, rágcsálók költöznek-e az ingatlanába vagy sem. Megnéznék jó pár itt legénykedőt, hogyan húzná a pofáját, amikor azzal szembesül, hogy a csótányok érzik jól magukat világos nappal is abban az ingatlanban, amit tisztán, lakhatóan adtak ki!

Tudom, máséból semmi sem drága, - de ha azt mondja a tulaj, hogy a lelépés előtt szeretné ugyanolyan állapotban tudni az ingatlant, ahogyan átadta - és ezért ki kell csengetni egy minőségi rovarirtás árát, - akkor meg tiltakozva tátognátok, hogy "Hogy képzeli?" Úgy, hogy az ilyen keménykedők gyökerek és nem érdemelnek más hozzáállást!

2022. júl. 4. 07:08
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem attól fogják hirtelen rovarok ellepni a lakást, hogy nincs felmosva egy hétig.
2022. júl. 4. 07:31
 14/15 anonim ***** válasza:
11%

Igen, - ez csak a kezdet, ami azzal folytatódik, hogy már elmosogatni sincs kedvem, aztán elkezdem az egyik helység adott zugában felhalmozva a szemetet is gyűjteni... Ezt más sokan ismerik - rajtam kívül is!

Segítek: Ez lényegében egy olyan mentalitás, amelyben a segítségül nyújtott kisujjat elfogadja valaki, - a problémás része az ennek, hogy követelés szinten, menetrend szerint és derékból!

2022. júl. 4. 07:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek többsége nem válik minden előzmény nélkül kényszeres gyűjtögetővé csak a gyász miatt, ebben egész biztos vagyok. Akivel korábban nem volt gond, összeszedi magát annyira hogy ugyanolyan rendet tartson, mint előtte. Ne katasztrofizáljunk már.
2022. júl. 4. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!