Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is szokta sajnálni azokat...

Más is szokta sajnálni azokat a gépeket melyekben mozgó alkatrészek vannak?

Figyelt kérdés
Nálam elég gyakran előfordul, hogy megsajnálom őket. Most pl. egy laptop HDD-t, mert egész nap használtam. Néha járműveket sajnálok, melyeket agyonhajtanak.
2022. jún. 30. 23:16
 1/7 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül pl. egy SSD-t nem tudnék sajnálni, talán azért mert nem mozog benne semmi, és nem emlékeztet egy élőlényre.
2022. jún. 30. 23:17
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Antropomorfizálás, jobban élőnek látod talán. Vagy csak sajnálod hogy emiatt valszeg hamarahb tönkremegy?

Én (még logikátlanabb módon) oprendszer fronton vagyok így a multitasking megoldásokkal. A kooperatívnál elképzelem ahogy a programok barátok meg közös cél érdekében együttműködnek, a preemptívnél pedig azt képzelem el ahogy az oprendszer szemétkedik és elveszi tőlük az irányítást lol

2022. jún. 30. 23:20
 3/7 B2man ***** válasza:
92%
Ne antropomorfizáljuk a gépeket! Nem szeretik...
2022. júl. 1. 02:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a dolguk, hogy működjenek. Ha csak állnak, akkor mi értelme a létezésüknek?
2022. júl. 1. 08:00
 5/7 Metionin ***** válasza:
100%
Pont rá akartam kérdezni, hogy akkor egy SDD-t sajnálnál-e de leírtad. Ez érdekes. Én amúgy szoktam sajnálni, kvázi meggyászolni is olyan gépeket, tárgyakat, amik hozzám nőttek pl. a 9 éves laptopomat amikor végleg tönkrement vagy a 11 éves biciklimet, amikor balesetem volt és sajnos javíthatatlan kár esett benne.
2022. júl. 1. 09:45
 6/7 anonim válasza:
Én meg pont hogy beindulok tőle 🤤💦💦💦💦💦💦😕🍆😄🍆🍆🍆🍆
2022. júl. 29. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Legfeljebb akkor sajnálom, amikor már ordít a fájdalomtól, miközben meg baszóm
2022. nov. 18. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!