Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy egy 33 év...

Lehetséges, hogy egy 33 év körüli férfinak ne legyen Facebook fiókja?

Figyelt kérdés

Az oktatómat akartam megtalálni, de sajnos nem találom fent… illetve van egy jópár felhasználó az ő nevével de az egyik sem ő.

Meg van vagy 6 fiók ugyanazzal a névvel csak semmi profil meg nem ír ki semmilyen adatot illetve ismerősöket sem jelenít meg egyiknél sem..:/

Amúgy már nem fog oktatni tovább, mert végeztem nála.

Csak gondoltam megkeresném mert jól kijöttünk és eléggé bírom.:D

De se Facebook, se Instagram.. sajnos:/

Ez lehetséges?

Az e-mail különben megvan, de még az alapján sem találtam.

Mert amúgy öregnek nem mondhatnám ilyenekhez:D

2022. jún. 30. 15:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Öregnek nem mondanád ikyenekhez? Kérdező Elarulomnhogy a 40 és 50 felettieknek is Facebookoznak. De egyes 60-as ok is. Pedig ők a te szemedben már őskövületek gondolom. Egyszerűen arról van szó hogy nem mindenki szereti. Sokan vannak álnéven is mert nem ismerkedni akarnak.

Akinek nincs Messengere (Facebook regisztráció kell hozzá csak ezért írtam) annak van valami más üzenetküldője mivel ingyenesek. Szóval nem áll meg az élet a Facebook nélkül.

2022. jún. 30. 18:56
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban lehetséges, pl. a munkahelye miatt is.
2022. jún. 30. 19:54
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehetséges! Speciel, nagyon jól el vagyok (ős)közösségi oldalak nélkül! Amikor volt, rájöttem, hogy tartalmatlan, buta pótcselekvés naphosszat görgetni a fekáliát a monitoron és folyamatos "utóvéd harcokat vívni" a primitívebbnél primitívebb, agresszívabbnál agresszívabb vademberekkel. Tele volt a lábközi szatyrom az okoskodó szarfolyammal és a spontán szerveződő, sehová nem vezető "mozgalmakkal", akciókkal is!

Sokkal jobban érzem magam azóta, amióta ne ölök energiát, szabadidőt ilyen primitív igénytelenségbe!

2022. jún. 30. 22:16
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a legtöbben az ismerőseim és kollégáim közül a Messenger-t használják az üzenetkuldő alkalmazások közül. Egyszerűen sokkal könnyebben tudok kommunikálni velük amióta nemcsak Viberem van, az szinte senkinek sem volt. Ezért van nekem is, mert így egyszerűbb kapcsolatot tartani mindenkivel.

És sajnos Facebook regisztráció kell hozzá. Nem használom magát a Facebook-ot csak van, pár havonta belépek és látom higy jelölgetnek. Ilyenkor csak nevetek magamban hogy minek jelölnek valakit aki csak fel évente lép be. Gondolhatják hogy én nem fogok posztolni semmit akkor meg minek?

2022. jún. 30. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!