Zavar-e téged és ha igen miért egy transznemű látványa, jelenléte?
Nem azokra gondolok, akik pávatollal a segükkben paráználkodnának ferde hajlamokkal az utcán, hanem amúgy normálisan öltözködő és viselkedő emberekről.
Pl. egy oktató videóra kallódtam a youtubeon és egy normálisan öltözött "hölgy" beszélt IT dolgokról, csakhát férfi hangja van és ádámcsutkája (mellei is voltak vmik). És valahogy taszított, pedig tudom nem kellene. azon lennék, hogy ne bántsam meg őket, de amennyire tudom kerülném a társaságát az ilyen egyénnek. Érdekelne, hogy ki hogy van ezzel. Tudom itt magyarországon könnyű végleteket találni, és a többség valamilyen szinten homo meg transzfób. Én nem szeretnék az lenni, de hát ez van.

Látványra taszítóak szoktak lenni, mert többségük nagyon túl akarja kompenzálni a hiányző nőiességet/férfiasságot és olyanok mint egy élő karikatúra.
Se ez így önmagában ignorálható, az taszítóbb amikor elvárják mindenkitől hogy hülyének tettessék magukat és úgy csináljanak, mintha Zoli mindig is nő lett volna, pedig most sem az.
Ha valaki normálisan viselkedik amúgy szerintem a kutyát nem érdekli, ki mit csinál vagy hogy él.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!