Zavar-e téged és ha igen miért egy transznemű
látványa, jelenléte?
Figyelt kérdés
Nem azokra gondolok, akik pávatollal a segükkben paráználkodnának ferde hajlamokkal az utcán, hanem amúgy normálisan öltözködő és viselkedő emberekről.
Pl. egy oktató videóra kallódtam a youtubeon és egy normálisan öltözött "hölgy" beszélt IT dolgokról, csakhát férfi hangja van és ádámcsutkája (mellei is voltak vmik). És valahogy taszított, pedig tudom nem kellene. azon lennék, hogy ne bántsam meg őket, de amennyire tudom kerülném a társaságát az ilyen egyénnek. Érdekelne, hogy ki hogy van ezzel. Tudom itt magyarországon könnyű végleteket találni, és a többség valamilyen szinten homo meg transzfób. Én nem szeretnék az lenni, de hát ez van.
Alapvetően nem. Az zavar ha nem tudom eldönteni hogy most nőnek vagy férfinak néz ki.
Ez csak belül zavar, amúgy tőlem azt csinál amit akar, ha engem kihagy belőle :)
2022. jún. 29. 17:40
2/16 anonim válasza:
Elfogadónak kell lenni. A transzi fogadja el, hogy neked felfordul a gyomrod tőle.
2022. jún. 29. 17:42
3/16 anonim válasza:
Én is azt mondanám, hogy nem zavar. Nálunk a postán van transz, aki átveszi a leveleket, csekket, és én nem akarom bámulni, mert az sértő lehet, de mindig rácsodálkozom. Rendben a haja, sminkje, tökéletes a műköröm, de mégis azt látom, hogy nem nő, és ez furcsa érzés.
2022. jún. 29. 17:48
4/16 anonim válasza:
Első ránzésre biztos meglepne, de undort azért nem váltana ki belőlelem, csak furának találnám. És inkább sajnálnám, hogy milyen nehéz lehet neki azért, mert az emberek nagy része megveti a másmilyen embereket.
2022. jún. 29. 17:51
5/16 anonim válasza:
Igen.
2022. jún. 29. 17:54
6/16 anonim válasza:
Nem zavar, de attól félek, hogy ne reagáljak rá hülyén.
Sőt, sok ilyen ismerősöm volt, mindig védelmembe veszem őket.
De nem terjesztem sehol a liberális agymosás igét, a politikai része idegesít.
2022. jún. 29. 17:56
7/16 anonim válasza:
Nem zavar, nem érdekel, ha valaki számomra nem attraktív akkor az agyam csak simán kiszűri azt nemtől függetlenül. Szerintem ez a taszítás dolog a dehumanizációban rejlik amit meg tanítanak az embernek. Pl a kevésbé szép emberekkel csúnyán bánnak a kisebbségiekkel szintén és a hajléktalanokról ne is beszéljünk. Szerintem ezek tanult dolgok amiket át lehet írni az agyban. De javítsatok ki ha tévedek
2022. jún. 29. 17:57
8/16 anonim válasza:
Egyszer volt a közelemben egy transz nő és engem is zavart, pedig szerintem eléggé elfogadó vagyok. De egyszerűen a hangja annyira nem illett hozzá és ettől valahogy kellemetlenül éreztem magam. De valószínűleg hozzá lehet szokni.
2022. jún. 29. 18:00
9/16 anonim válasza:
Van egy két transz ismerősöm, nem zavar, ő dolguk ..
2022. jún. 29. 18:39
10/16 anonim válasza:
Furcsa, és zavar mert teljesen természetellenes, és teljesen normális ha te is hasonlóan érzel.
A lényeg az, hogy ha ő normálisan viselkedik, akkor te is úgy viselkedj vele, és kezeld egy átlagos emberként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!