Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lehetett a baja az orvosomnak?

Mi lehetett a baja az orvosomnak?

Figyelt kérdés
Kezelésekre jártam hozzá, mindig kedves volt, majd a legutolsó alkalommal mintha teljesen kifordult volna magából. Rideg, lekezelő. Közölte, hogy az ő szakterületén nincs probléma, nem kell tovább jönnöm. Nem voltam vele soha tiszteletlen, a semmiből lett ilyen.
2022. jún. 29. 09:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát, elmondása szerint nincs olyan problémám, ami indokolná a további kezelést, a probléma nem életveszélyes, lehet, genetikai örökség. Még egy vizsgálatot el lehet végezni, de szerinte inkább genetikai hajlam generálja az állapotot. Kidobni véglegesen nem dobott ki, mondtam, hogy jó, akkor majd elmegyek arra a vizsgálatra, ha ott sem derül ki semmi, akkor többet nem jövök. Ennyiben maradtunk.
2022. jún. 29. 13:31
 12/20 A kérdező kommentje:
De ahogy írtam, a stílus volt furcsa. Egyszer még trécselgetünk az alkalom végén, majd egyszercsak a leírt változás a stílusban.
2022. jún. 29. 13:41
 13/20 anonim ***** válasza:
57%
Aha. Szóval bejön neked, trécselgettetek. Nyilván feltűnt neki, hogy vonzónak látod őt, és mivel a páciense vagy ez tabu, ezért inkább azt szeretné ha másik orvost keresnél magadnak. Tök jogos amúgy.
2022. jún. 29. 13:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
12. Nyugi elhiszem, eü. dolgozóként ismerek pár olyan orvost akit a legtöbben kollégák közül is otthagytak, hogy akkor rendeljen egyedül, és mivel orvos nincs, így neki baja nem lesz, beszélhet bárhogy is.
2022. jún. 29. 13:59
 15/20 anonim ***** válasza:
66%
13. Jó esélyes amúgy nem rajta akadt ki, őket is sok szar éri, amúgy meg nem tabu, miért lenne az? Ez csak ilyen városi legenda.
2022. jún. 29. 14:00
 16/20 A kérdező kommentje:
Ő kezdte a trecselest, nem én:D
2022. jún. 29. 14:02
 17/20 anonim ***** válasza:
93%
16. Nekem a fogorvosom ilyen xd
2022. jún. 29. 14:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Betartottad az előírtakat? Az én orvosom akkor szokott morcos lenni, ha lebukom, hogy kicsit lazán tartom be az utasításokat.😁
2022. júl. 12. 12:19
 19/20 anonim ***** válasza:
18. Az én orvosom azt mondta, hogy neki kudarc, ha romlik az állapotom.
2022. júl. 12. 13:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem ilyet ugyan nem mondott, de teljesen megértem, hogy ha kér valamit, akkor azt nem véletlenül teszi, és sértőnek veszi, ha nem tartják be. Ezért tanult évekig.
2022. júl. 12. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!