Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Külföldi álláskeresésnek...

Külföldi álláskeresésnek hogyan kezdjek neki? 20N

Figyelt kérdés

Leérettsegiztem, nem szeretnék a továbbiakban itt élni. Nyári szünetekben voltam már külföldön összesen 5 hónapot, nagyon élveztem.

Nem tudom milyen megbízható oldalak vannak, hol érdemes érdeklődni? Na és milyen országot javasolnátok? Német, Holland, Lengyel, Orosz, Szlovák, Cseh, Szlovén, Horvát, ezek biztosan nem.

2022. jún. 28. 16:25
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Mi a vegzetseged? mihez ertesz?

Ha angolul beszelsz akkor Irorszag, Hollandia ami eselyes. Ha belepsz facebookos csoportokba akkor lehet talalsz olyanokat akik visznek ki magyarokat dolgozni. Ezek nem a legjobb allasok de kezdesnek jo, mert fizikailag is kint leszel es ha nem ok adjak a szallast hanem csak segitenek benne es te azt kulon fizeted akkor tudsz munkahelyet valtani. A szivas akkor van amikor ok adjak a szallast es csak addig mig nekik dolgozol, mert igy amint felmondasz, koltoznod kell es munkahely nelkul nem talalsz alberletet.

2022. júl. 4. 02:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!