Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Külföldi álláskeresésnek...

Külföldi álláskeresésnek hogyan kezdjek neki? 20N

Figyelt kérdés

Leérettsegiztem, nem szeretnék a továbbiakban itt élni. Nyári szünetekben voltam már külföldön összesen 5 hónapot, nagyon élveztem.

Nem tudom milyen megbízható oldalak vannak, hol érdemes érdeklődni? Na és milyen országot javasolnátok? Német, Holland, Lengyel, Orosz, Szlovák, Cseh, Szlovén, Horvát, ezek biztosan nem.

2022. jún. 28. 16:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Valaki írt nekem alkalmi szexre. Jézus! Nem krva!
2022. jún. 28. 18:01
 12/21 anonim ***** válasza:
79%
Túl naiv vagy. A nyaralást gondolom itthon is élvezed, szóval csak emiatt azt mondani, hogy jó lenne külföldön élni nettó hülyeség. Ha nincs semmilyen tapasztalatod, nem vállalsz aljamunkát és nem beszélsz anyanyelvi szinten, akkor nem fognak sehova felvenni. A jó munkákra mindig van jelentkező. A rosszul fizető, a nehéz és a sok tudást igénylő munkáknál van munkaerőhiány.
2022. jún. 28. 18:28
 13/21 anonim ***** válasza:
Ahol van rokonod, megbízható ismerősöd.
2022. jún. 28. 19:36
 14/21 anonim ***** válasza:
12: mindig az nyert aki mert. Vagy robotolhat 200k ért egyik hónapról a másikra élve. Nyugaton is ugyan ez van? Nem.
2022. jún. 28. 20:46
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
Szobalány melót akár holnapra is intézek neked Ausztriában, de ha nem akarsz takarítói melót...
2022. jún. 28. 21:52
 16/21 anonim ***** válasza:
52%

Esetleg raktárba tudnál elhelyezkedni például Németországban.

Most komolyan! Ennyire nincsenek életcéljaid, hogy ezt a jövőt szánod magadnak, hogy külföldön valami aljamunkát végezz 20 évesen...? Csak azért, hogy ezzel vagánykodhass, hogy küldjön élsz...?

20 éves vagy! Rengeteg lehetőséged van jobb életet teremteni magadnak! Biztos van olyan szakma, ami érdekel!

Végezd el, dolgozz benne 3 évig, majd utána menj ki! Akik jó szakmával, tapasztalattal mennek ki külföldre, őket bizony tényleg busásan megfizetik!

Aki csak ilyen tingli - tanglira megy ki, neki nehéz élete lesz! Egyedül örül, ha meg tud élni hónapról hónapra!

Bántanak a szüleid otthon vagy mi a fenéért ilyen sürgős a kimenetel...??

Hallgass rám, különben később nagyon meg fogod bánni! Tanulj még és kimész majd öt év múlva! Ne ez legyen az életed fő célja, hogy aljamunkákat végezz külföldön...

2022. jún. 28. 22:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez a sok rosszindulatú irigy ember, akinek nem volt merszük kitenni a lábukat a faluból sem, próbálják visszarángatni azt akinek elege van és menne.

Ne hogy neki jobb élete legyen véletlenül.

Jajj majd alja munkát végez és kevés fizetést kap. Ja mert ha itthon marad akkor 200 ból lehet éhezni ha majd egyáltalán megfizethető marad az élelmiszer akkor aztán nagy élet vár rá. Ha egyáltalán kap majd 200 -at, az 500EUR miheztartás végett.

Tanuljon valamit itthon? Xarba se nézik a magyar papírokat kint, csak mondom. Ha nem dolgoztad be magad eleve akkor legtöbb helyen ignorálnak mert magyar vagy, xar az oktatási rendszer és ilyen rosszindulatúak az emberek. Hülyéket meg gyorsan kivetik maguk közül és nem talál semmilyen munkát, az ilyen rosszindulatú emberek miatt megvan a hírük a magyaroknak is. Magyar közösségekbe is beférkőzik 1-2 ilyen seggdugasz és szétveri a helyiek összetartását. Emiatt sok helyen ezek erősen hanyatlanak is. Eleve félnek a magyarok másokkal magyarul beszélni, inkább elfordulnak, mert nem tudják hogy mibe szaladnak bele. Csak mondom hogy egyre több külföldön élő magyar család dönt úgy hogy a gyerekét nem tanítja meg magyarul, hanem az adott ország nyelvét tanulja csak meg. Kivándoroltaknál pedig jóval több gyerek születik arányaiban mint az otthon élőknek.

Maradjon otthon a szétrohadó, morálisan vállalhatatlan országban. Ha menni akar menjen. Tapasztalatnak sem utolsó.

Ráadásul hanyatló nyugaton hitelt se kell felvennie és ingyen is tud továbbtanulni, pláne ha van jövedelme és szállása. Nyugati papírokat meg igen csak elfogadják, szemben a magyarral.

Csak miheztartás végett a szakmai múltam miatt és az ismertségi köröm miatt vettek fel dolgozni külföldre, és mert ismertek, mert ilyen vén xarokat már nem szoktak. a BME -s diplomámmal meg kitörölhettem. Soha nem is kérték, nem is érdekelte őket. Utána néztek az egyetemnek, nem hülyék, de nem azt látták hogy jó híre van hanem inkább csak vegyes, futottak még kategória.

Ésszel, de hajrá... Nyelvtudás az kell.

Csak mondom hogy nálunk a takarító nő is tisztességesen megél a fizetéséből.

2022. jún. 29. 09:39
 18/21 anonim ***** válasza:

Te vagy a rosszindulatú, nem mi! Mi csak jót akarunk a kérdezőnek! Nyilván, nem a papír a fő, hanem a tudás, szakmai tapasztalat!

Ha valaki egy adott szakmában eltölt 5 évet, őt már külföldön is komolyan veszik!

Pont, hogy te akarod átverni a kérdezőt! Szerinted, ha kimegy minden tapasztalat nélkül, akkoris ő lesz ott a "ki ha én nem"...

Mindnyájan tudjuk, hogy így csak csicska lesz kint! Mehet gyárba három műszakba vagy esetleg mosogatni tizenöt órába!

Szemét, aljas emberek meg mindenhol vannak!

Míg egy jó szakmával, több éves tapasztalattal valóban jó keresete lesz kint! Köztudott, hogy a magyar szakembereket szeretik külföldön, mert a magyar tud dolgozni!

Kérdező! Ne ilyen kiöregedett, kiégett hozzászólókra hallgass, aki még diplomával sem tudott elhelyezkedni... Nem hinném, hogy ott az országgal van a probléma...

Persze, ilyenkor lehet szidni a kormányt meg az oktatási rendszert...

Pedig, ha valaki balf...sz, akkor ő diplomával is életképtelen lesz! A papír valóban csak egy papír, ha nincs mögötte tudás!

2022. jún. 29. 10:45
 19/21 anonim ***** válasza:

5 év és addig majd te tartod el vagy hogyan képzeled? Kimaradt a képletből. Éljen ahogy tud. Jaa ez valóban megoldás, neked.

De a rosszindulat az mindenek felett. Jobbórl balról próbálod visszalapátolni a lóba a xart ha már kiömlött de csak a háta lesz xaros.

Jönnek a rosszindulatú áá ilyen meg olyan nulla mondom NULLA tudással meg háttérismerettel. Nyomassad, magad alatt vágod vele a fát.

Aki nagyon veri agát hogy milyen nagyon okos az egy nulla az esetek 110% ban.

Tehát MO 150-200 ért nem csicska lesz hanem? Hanem mi? Gyári munkás vagy mosogató 100k ért? Ja bolti eladó minimál bérért. Vagy mire gondoltál? Államigazgatásban aktatologató minimálbérért.

Csak azt ne akard bemesélni neki hogy megbecsült alkalmazott lesz és tisztességesen megél majd. Emberszámba veszik, meg majd nem nézik le a hozzád hasonlók. Aham. Mert ez csak egy ordas nagy hazugság.

Nem én találtam ki hogy kimenjen. Ő döntött így. Ez az ő dolga.

Segítséget írtam, nem akadályokat. Te akadályokat írtál nem segítséget.

Spec ráhagynám a döntést. Ez a nagy különbség. Kifogás keresésben a magyarok mindig jók voltak.

Ó MO ról osztod az eszet hogy megy. Ügyi vagy... Meséld már el nekem mi hogy megy idekint, úgy szeretném tudni. Majd meg öl a kíváncsiság. Jajj téged egyből mindenhova IS felvesznek, kérdés nélkül. Szobalánynak hamarabb...

2022. jún. 29. 11:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Gyanítom, a kérdező még a szüleivel él és támogatnák a tanulásban...
2022. jún. 29. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!