Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az a dolog amit fiatalon...

Mi az a dolog amit fiatalon csináltatok és így utólag nagyon szégyelltek?

Figyelt kérdés

2022. jún. 28. 11:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Középsulis koromban, ágyban történelem tanulás közben egyszer csak rejszkedv kapás, zsepikeresés, kiverés, elrejtés. Utána törikönyv egy lánynak kölcsönadás, későn észbejutás, hogy 32. oldal lábjegyzeten lehetséges tenyérnyi g*cifolt hagyás, utána alvás nem tudás állandó pánik miatt, hogy lány észrevételkor mit reagálás. Másnap törikönyv lánytól visszakapás, lány szemembe nézés, arcán észrevehető szánalomvigyor --> k*rvanagy égés.
2022. jún. 28. 12:16
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Szex a parkban, lépcsőházban, a suli az egyik elhagyott tantermében. Felelőtlen alkoholfogyasztás. Részegen hányás családi összejövetelen.
2022. jún. 28. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

Nem igazán voltam olyan balhés, se gyerekként, se tiniként, úgyhogy túl sok olyan sztorim nincs, ami miatt emészteném magam mindmáig. Ez egyfelől tök jó, másfelől viszont kicsit sajnálom is, mert ez is azt jelzi, hogy kissé ingerszegény tiniéveket éltem.

Leginkább a tönkrement barátságaimat sajnálom, amik sokszor az én egómon és makacsságomon csúsztak el, pedig mára eléggé hiányoznak azok a bizonyos illetők.

Plusz volt egy időszakom, amikor poént csináltam abból, hogy szándékosan hergeltem a lánybarátaimat, mert viccesnek tartottam, hogy direkt kikészítem őket mindenféle hülyeséggel. Ezt pedig egyszer sikerült annyira túltolnom, hogy az egyikük égnek álló hajjal leállt velem üvöltözni az utcán, és utána örökre megszakította velem a kapcsolatot. Szegénynek aztán még vagy három napig rángott a szeme az idegtől.

Onnantól kezdve hagytam fel ezzel a hülye szokásommal, és szégyellem, hogy őt így megőrjítettem, nem érdemelte meg.

28/F

2022. jún. 28. 13:40
 14/15 anonim ***** válasza:
95%

Volt egy jó pár buli, amire nem vagyok büszke(nem, nem dugtam egyiken sem, nem erről van szó).

Meg van egy pasi akivel összekavarodtam sajnos, de őt inkább letagadom még azt is, hogy valaha ismertem.

Hát, ez van. Próbálom jobban átgondolni a döntéseim, de úgy vagyok vele, hogy mindenki követ el hibákat.

2022. jún. 28. 16:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Hánytattam magam, ha túl sokat ettem
2022. jún. 28. 22:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!