35 éves milfnek számít? Akkor is ha jó pár évvel fiatalabbnak néz ki? Huszonévesnek.
Nem feltétlenül kor és kinézet függő, hanem a kettő kombinációja.
De gondolom ha már másokat kérdezel, akkor lenne benned annyi, hogy normálisan beszélsz.
Ki mondta, hogy ráncos vagy?
35 éves vagy, a legtöbb 35 éves aki karban tartja magát nem ráncos öreg nő
annyit mondtam, hogy a gyerek szülése nem változtatna semmit a kinézeteden ami kellene a milfséghez
De gondolom miért olvasnád el még egyszer, ha csak felkaphatod a vizet?
Na látom miért nincs senkid 35 évesen.
De kinézet függő is,meg szüleim is sokkal fiatalabbnak néznek ki,és nálam is igy alakult.
Példa,utobbi 3 alkalom:
Állásinterjún azt hitték 25 alatti vagyok,mert a támogatással jöttek , hogy igényelhetném a 25 év alattit...a csajnál.nem volt ott az önèletrajzom...csak az Anyjánál akièa a bolt,de nem volt ott .
A másik mikor jegyet vettem ,mondták hogy 26 év alatti jegyet igényelhetek..
A harmadik...elkérték a szemèlyim a Sparba,mert nem hitte el a korombeli nő mennyi vagyok....De akukkel randiztam azok is aztmondták joval fiatalabbnak nézek ki
....Szval nem nèzek ki ,annyinak amit állitassz,sőt ,több helyen is elkérték a személyim...mondjk azt én is meredeknek tartottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!