Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki hogy tud aludni ilyen...

Ki hogy tud aludni ilyen melegben?

Figyelt kérdés
Nektek megy az alvás? Milyen módszerrel sikerül elaludnotok?

2022. jún. 27. 00:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Ha húzósabb nap volt, akkor ledőlök laptoppal az ölben filmezni/sorozatozni és seperc alatt elalszok. Ha lazább, akkor lefekszek, lehunyom a szemem, elkezdek fejben valami sztorit játszani, és idővel belealszok. De nem mondanám se hosszúnak (2-3x felkelek éjszakánként), se pihentetőnek ebben a melegben az alvásaimat.
2022. jún. 27. 00:43
 2/26 anonim ***** válasza:
97%
Ventilátorral
2022. jún. 27. 00:44
 3/26 anonim ***** válasza:
97%
Példának okáért tegnap olyan 1/2 12 körül feküdtem le és hajnali 1/4 5-ig nem is sikerült elaludni. Érdekes, hogy fáradt sem vagyok, de azért őszintén remélem, hogy ma nem ugyanez lesz a tendencia.
2022. jún. 27. 00:45
 4/26 anonim ***** válasza:
96%
Mint a medvebunda.
2022. jún. 27. 01:13
 5/26 anonim ***** válasza:
96%
Ha már nagyon melegem van,akkor kifekszek a függőágyra,de mindig arra ébredek fel,hogy a fűben vagyok.
2022. jún. 27. 01:19
 6/26 anonim ***** válasza:
5%
Valszeg azért nem megy, mert egyfolytában kattog az agyad valamin, és nem is fárasztod le magad eléggé. ;)
2022. jún. 27. 01:22
 7/26 anonim ***** válasza:
97%

Jó kis délre néző szobám van, ami a lakásfelújítás óta úgy engedi be a meleget, mint Windows tűzfal a zsarolóvírust, szóval... (Utólag is köszönet a felújítást végző szakembereknek!) Ha nem lenne klíma a szobámban, akkor simán 30 fok fölé menne ilyenkor. Szerencsére tavaly beruháztam egy klímára (nem egy nagyon überkomolyra, aktív klíma, de nem a falra szerelt, hanem hordozható), ez nagyon sokat segít. A falak folyamatosan engedik be a meleget, de még ma is sikerült 24 fok alatt tartanom. Most meg mindjárt eléri a 22-t, ami nálam a kényelmes alváshoz szükséges hőmérséklet felső határa. Az a baj, hogy ha kikapcsolom, akkor reggelre megint felmegy 24-25-re, és minden bajom lesz. Ha nem kapcsolom ki, akkor meg hangos. :D Szóval...

Egyébként így nyaranta általában sokáig fent vagyok, és később kelek. Meg néha munka után is alszok 2-3 órát, na, nem mintha akkor ne lenne meleg, de a fáradtság, meg a kialvatlanság együtt erősebb, mint a hőmérséklet. Igaz, ez is pocsék alvás, de a semminél több.

2022. jún. 27. 01:38
 8/26 A kérdező kommentje:
Klíma nekem is van, de kisgyermek miatt ilyenkor nem kapcsolom be.
2022. jún. 27. 01:43
 9/26 anonim ***** válasza:
92%
Még mindig ébren. Bontottam egy sört, mindjárt nézek egy kis family guyt, hátha arra bealszom.
2022. jún. 27. 02:40
 10/26 anonim ***** válasza:
81%
Én bekapcsolom a klímát 18 fokra, van egy 2 éves kislányom, semmi baja, reggel kikapcsolom, szellőztetek és nappal nem is megy általában, maximum ha nagyon meleg van, így nincs baja attól se, hogy esetleg ki-be mászkál. Szerintem Kicsi gyereknek se jó ez a borzasztó meleg egyébként.
2022. jún. 27. 03:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!