Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kezdenél ~300 millió...

Mit kezdenél ~300 millió forinttal, ha most a zsebedbe hullana?

Figyelt kérdés
Már megvan az álomházad, nincs adósságod, lett három autód, úgy hogy épp kezded beindítani a karriered és 24 éves vagy.
2022. jún. 27. 00:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%

Eltenném és dolgoznék, mintha mi sem történt volna. Én fostos macska vagyok, inkább tartogatom ínséges időkre vagy ha hirtelen beüt a gebasz.

Mondjuk lehet előbb bebiztosítanám arannyal vagy állampapírokkal a pénzt. Infláció meg egyéb nyalánkságok, you know.

2022. jún. 27. 00:30
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
Megkeresném azokat az intézményeket,ahol a legnagyobb szükség van rá,és szétosztogatnék közöttük 150 milliót.Adnék belőle a családomnak 50 milliót.50-et egymagam eltapsolnék,és 50-et elraknék a hátramaradt életemre.
2022. jún. 27. 01:24
 3/17 anonim ***** válasza:
54%

A helyedben odaadnám nekem, úgy látom neked semmi szükséged rá.

Amúgy lakásokat vennék, és kiadnám őket, az a legjobb befektetés.

2022. jún. 27. 01:51
 4/17 A kérdező kommentje:

2 hát ez jó nagy pazarlás lenne

3 igen de nem tudom ezen az ingatlan piacon van e értelme venni lakást. Őrülten túl van árazva minden.

2022. jún. 27. 02:47
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Valami ETF-be rakanám a felét, másik felét államkötvényekbe, amit könnyű feltörni. Bérelnénk/vennénk helyet egy tanuló/irodista-barát kávézónak, ahol lehetne kapni a szokásosnál tudományosabb kávékat, teákat is. Indítanék saját vállalkozást a szakmámban 1-2 barátommal.
2022. jún. 27. 04:02
 6/17 anonim ***** válasza:
A hátralevő életemben soha többé nem dolgoznék és nem is tanulnék semmit, hanem teljesen átlagos színvonalon megélnék ennyi pénzből. Ugyanúgy élnék, mint most, mert drága dolgokra nincs igényem, de ettől függetlenül nem jótékonykodnék. A családomnak sem adnék semennyit a pénzből, mert mindig is szemetek voltak velem. Akik valaha is keresztbe tettek nekem, azokkal minden létező kapcsolatot megszakítanék.
2022. jún. 27. 07:48
 7/17 anonim ***** válasza:
22%
Elmennék egy világkörüli útra, és ha végeztem nyitnék egy vállalkozást(többet is, konkrét terveim vannak). Vennék egy nyaralót valami frankó országban, frankó helyen, meg leköltöznék a Balatonhoz egy 200 négyzetméteres házba (most sem lakom kisebben, de nagyon nem a Balatonnàl van 😂 Saját ház.).
2022. jún. 27. 08:18
 8/17 anonim ***** válasza:
66%

A nagyobb részét befektetném állampapírba. Nem is itthon, hanem külföldön. Mondjuk Ausztria, Svájc, Németország. Pontosan nem tudom, milyen szabályok vonatkoznak erre, úgyhogy alaposan utánanéznék.

300 millió nagy pénz, ennek elég lenne 4-5%-kát a számlámon tartani. Keresnék valami kis nyugdíjas munkát napi 4 órában, hogy valami bevételem azért legyen. Mellette elkezdenék tanfolyamokra járni. Programozás, pénzügy, nyelvek. Olyan sportba, vagy sportokba kezdenék, amilyet eddig nem engedhettem meg magamnak. Mondjuk repülőzésbe. Magánorvoshoz járnék, jobban táplálkoznék, jobban öltöznék, de nem utaznék direkt a drága dolgokra. Autót sem vennék, lakást sem.

Most az álmodozás után mehetek vissza élni a valódi életemet. :(

2022. jún. 27. 09:00
 9/17 anonim ***** válasza:
50%
Egy részét adományra fordítanám, többit befektetném valamibe
2022. jún. 27. 09:00
 10/17 anonim ***** válasza:
83%

Megvenném az egészséges kenyeret és egyéb élelmiszereket is.

Meg egy két ismerőst kirántanék a gödörből névtelenül.

2022. jún. 27. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!