Mit kezdenél ~300 millió forinttal, ha most a zsebedbe hullana?
Eltenném és dolgoznék, mintha mi sem történt volna. Én fostos macska vagyok, inkább tartogatom ínséges időkre vagy ha hirtelen beüt a gebasz.
Mondjuk lehet előbb bebiztosítanám arannyal vagy állampapírokkal a pénzt. Infláció meg egyéb nyalánkságok, you know.
A helyedben odaadnám nekem, úgy látom neked semmi szükséged rá.
Amúgy lakásokat vennék, és kiadnám őket, az a legjobb befektetés.
2 hát ez jó nagy pazarlás lenne
3 igen de nem tudom ezen az ingatlan piacon van e értelme venni lakást. Őrülten túl van árazva minden.
A nagyobb részét befektetném állampapírba. Nem is itthon, hanem külföldön. Mondjuk Ausztria, Svájc, Németország. Pontosan nem tudom, milyen szabályok vonatkoznak erre, úgyhogy alaposan utánanéznék.
300 millió nagy pénz, ennek elég lenne 4-5%-kát a számlámon tartani. Keresnék valami kis nyugdíjas munkát napi 4 órában, hogy valami bevételem azért legyen. Mellette elkezdenék tanfolyamokra járni. Programozás, pénzügy, nyelvek. Olyan sportba, vagy sportokba kezdenék, amilyet eddig nem engedhettem meg magamnak. Mondjuk repülőzésbe. Magánorvoshoz járnék, jobban táplálkoznék, jobban öltöznék, de nem utaznék direkt a drága dolgokra. Autót sem vennék, lakást sem.
Most az álmodozás után mehetek vissza élni a valódi életemet. :(
Megvenném az egészséges kenyeret és egyéb élelmiszereket is.
Meg egy két ismerőst kirántanék a gödörből névtelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!