Előfordul lányok között?
Ezt a kérdést most inkább lányokhoz/nőkhőz teszem fel akik 100-120kg vagy akár efelett vannak.
Ti szeretetitek hogy kövérek vagytok? Elfogadjátok magatokat?
Szívesen beszélgetnék hozzám hasonló lányokkal is akár. Én 23 éves vagyok és majdnem 120kg.
Nem mondanám annyira szándékos hízásnak de nem is tettem elenne. Szeretek enni(nem is kicsit).
Kíváncsi lennék vannak e más lányok is?
Szeretek enni és mindig is szerettem. Mostanában sokat fogytam, mert jobban odafigyelek, de soha nem voltam és nem is leszek hajlandó csak salátán élni, csak hogy 60 kilós legyek. Igenis meg akarom enni azokat az ételeket, amiket szeretek, nem én tehetek róla, hogy genetikailag hajlamos vagyok a hízásra. Nem mondom, hogy marha boldog vagyok így, de ez van. Nem vagyok olyan kitartó, hogy az egész életemet odafigyelve, diétázva, fogyókúrázással töltsem. Próbálkoztam egy darabig, de meglátásom szerint semmi értelme, így inkább próbálom elfogadni, hogy ilyen vagyok. Van olyan ismerősöm, aki többet eszik, mint én, van, aki sokkal többet nassol és mégis sokkal vékonyabbak. Hát nekem ez jutott, nem szenvedek tovább miatta, akinek nem tetszem, az meg gondoljon amit akar.
N
Jelenleg 93 kg körül vagyok, és szeretnék lefogyni 75 kg-ig a jövőben.
Legnagyobb súlyom 4 éve volt, 110 kg. 108 kg voltam amikor elkezdtem a kalóriákat számolni 4 éve nyáron, persze volt mikor nem számoltam, de picivel több mint egy év alatt lefogytam 85 kg-ra, nem mozogtam amúgy a kalória számlálás mellett. Azóta viszahíztam 102 kg-ra ( ez volt kb idén január eleje). Azóta próbálom kisebb-nagyobb sikerrel leadni a súlyomat.
Március óta jobban odafigyelek az evésre, és már a kalóriákat is elkezdtem úrja számolni, persze van, hogy nem számolom, eszek édességet.
Márciusban voltam kb 98 kg és azóta fogytam 5 kg-ot.
Tudom, hogy a mozgás is számít, de főleg az evés. A jövőben el szeretnék kezdeni mozogni is.
Én sosem szerettem magamat így, sajnos genetikailag én is hajlamos vagyok a hízásra, de nem szeretnék ilyen maradni. Egyszer már sikerült sok kg-ot leadni, és remélem most is sikerülni fog!
Olyannal kell legközelebb bsxni akinek van fogyasztószer gyára.
-Sigma male grindset
Én 55 fele mozogtam m,170cm vagyok...most 61 vagyok,fél év alatt hiztam ennyit,miota nem mozgok sokat
..pedig össze vissza eszek barmit. ejjel is ..van köze pedig a genetikához...más sokkal többet hizott volna de nem tetszik ez a 60 kilo a hasamon latom....iszonyu nehez lehet azoknak akik konnyen hiznak illetve a fogyas ....mindig is csodaltam akik kepesek fogyni foleg sokat,nekem az az 5 kilo is nehezkes...N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!