Mit csináltok ezen a gyönyörű, meleg nyári napon?
Figyelt kérdés
Nekünk fürdő lesz a program 🥰🤩2022. jún. 26. 08:08
12/24 anonim válasza:
Szex, döglés, nassolás, edzés.
13/24 anonim válasza:
Edzek, olvasok, sorozatot nézek.
15/24 anonim válasza:
Én már készülök az erdőbe futni. Vidéken lakom egy arborétum mellett. Hárman jönnek még velem. A csend, a béke és a nyugalom. 🙂
16/24 anonim válasza:
Bágyadt vagyok, örökös alvásproblémáim vannak - ez a melegben csak még elviselhetetlenebb.
Ggyakori-zom, megpróbálom magam angolnyelv-gyakorlásra rávenni, számítógéppel foglalkozom stb.
17/24 anonim válasza:
Döglök a kertben a medencében és sírok, hogy holnap mehetek dolgozni.
18/24 anonim válasza:
Bocsánat, de ezeken mit volt olyan fontos lepontozni?
19/24 anonim válasza:
Ezen a gyönyörű nyári napon is megölnek nem tudom hány millió állatot, erre gondolok ezen a "gyönyörű" napon.
20/24 Metionin válasza:
Próbálok életben maradni a kánikulában, egyébiránt hajfestés, körömcsinálás lesz meg házimunka és előadás készítése a következő vizsgámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!