Láttam egy fiút (nem akármilyet) és nem tudom kiverni a fejemből?
Figyelt kérdés
A szeme, az a gyönyörű világos barna szeme te jó ég! Mégis hogy lehetne elfelejteni? /Egyszer láttam, szinte lehetetlen, hogy újra lássam./2022. jún. 21. 14:39
1/10 anonim válasza:
Többet valószínűleg nem látod.
Majd elhalványul a képe a fejedben.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt remélem, csak hetek óta nem halványul.
2022. jún. 21. 14:49
3/10 anonim válasza:
Kamu, barnaszem sose jön be a lányoknak, mindig csak a kék szeműeket (esetleg zöld) szokták dicsérni.
4/10 A kérdező kommentje:
Ok, akkor menj és keress a detektoroddal magadnak igazi kérdést. Bye.
2022. jún. 21. 14:52
5/10 anonim válasza:
Hát akkor se hallottam még olyat, hogy jaj de szép barnaszemed van, hisz tök átlag, max az anyja, vagy esetleg már ha párkapcsolatban van a fickó akkor a párja mond ilyet (kötelesség). Bezzeg ha kék, szép szemed van, akkor mindenki elvan alélva, olyan csaj is akinek szintén kék van. Sztárok közt is mindig ott emelik ki a szemet, mint jellegzetesség, akinek kék (zöld) van, pl. Terence Hill.
A nőknek nem annyira differenciált ízlésviláguk van.
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem is barna szemem van és meglepően sokan dicsérték már meg ahhoz képest, hogy a “legkommerszebb” szín. Gondolj bele, egy világos szeműnek pont egy szép sötét színű szem a különleges, hiszen neki nem olyan van. A szép nézés pedig színtől független. :)
2022. jún. 21. 15:04
7/10 anonim válasza:
Kék szemű is is kék színűre bukik csajok közt, ez olyan minthogy a magas csajoknak is magas férfi kell. Azért gondollak kamunak. Nem azért mert tetszik egy barna szemű fickó, hanem hogy pont azt emeled ki, ilyet sose hallottam még.
8/10 anonim válasza:
#7 valószínűleg még nem láttál akkor ilyet. Lány vagyok, és egy barna szem is lehet gyönyörű, láttam már nagyon sötét csokibarna szemeket, amikről nem tudja elkapni az ember a pillantását, de láttam már olyan barna szemeket is, amiknek a színe kicsit a mézre vagy az aranyra hasonlított, az is nagyon jól nézett ki.
9/10 A kérdező kommentje:
Ez elég szegényes kreativitás, ha ennyi miatt neked kamunak tűnik.
2022. jún. 21. 18:26
10/10 anonim válasza:
majd az idő segít elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!