Akik mostanában kezdtek el dolgozni, Ti nem érzitek azt hogy kb semmi másra nincs időtök?
Mindenki fáradt.
1es, azért ezek nem törvényszerű dolgok
Az elején szerintem ez valamennyire normális, de aztán felveszed a munkanapok ütemét, és hozzászoksz az új időbeosztáshoz, meg az idő- és energiával való gazdálkodáshoz is.
(Persze vannak néhányan, akiknek ez nem sikerül, és notórius munkakerülők meg panaszkodók lesznek. Ne tartozz közéjük!)
Mikor először dolgozni kezdtem azóta projektbe kezdtem bele hogy minel előbb anyagilag független legyek. Szexuális energia irányítás, edzés, meditáció, minőségi alvás, pénzbeosztás, vegan étrend stb.
Amikkel kivédem a rabszolgasítást. Mások elfogadják hogy ez van, függők a cukorra, húsra, tvre, nem olvasnak sehol semmiről, nem tanulnak. Lakáshitelt vesznek lakáshitelre. Nekem a durva, hogy így bárki képes élni. Sokáig csak kerdezgettem az ismerősöket hogy te hogy bírod? Hogy tudsz bejárni, és elfogadni h nincs időd semmire, nem alkothatsz, nem lehetsz önmagad, tehetségtelen főnököt kell követni, meg hogy ismétled a napokat és semmi hasznosat nem adsz se magadnak, se a világnak, csak egy álfeladatot csinálsz egy álértékű papírért. Jó sokat fogok írni ezekről a blogomra, meg videókat is csinálok hogy segítsek másoknak is kijutni ebből. Mert könnyen ki lehet, csak a többség még észre se vette hogy mi történik és szereti a kis fogyasztó életet.
Vagy nincs időm, vagy az álmoság miatt nincs kedvem erőm bármihez is.
A megoldás az lenne, hogy heti 25-30 orában korlátoznák a heti munkaidőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!