Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Joga van- e szerintetek, egy...

Joga van- e szerintetek, egy viszonylag szegény nőnek ékesíteni magát nyaklánccal?

Figyelt kérdés
Falun lakok, ahol a népek elmaradottak. Régebben például felvettem egy napszemüveget, a fény ellen, és már azt pletykálták hogy teszem magam. Pedig eszem ágában sem volt, hogy tegyem magam, főleg nem egy olcsó napszemüveg miatt! Most rendeltem magamnak egy nyakláncot, konkrétan csillogó Napköveset. Majd meglátjuk, mit fognak pletykálni! 😥
2022. jún. 24. 13:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
87%

"Joga van....?" Miért? Hol írja le a PTK vagy a BTK hogy ilyen témában milyen jogod van?

Hagyjuk már ezt, hogy ki mit pletykál. Kis, szegény faluban lakom, nemrég jöttem ide, és mindent kibeszél a falu. Hogy két aranylánc van a nyakamban, hogy arany van a kezemen, fülemben, hogy autóm van(ami egyébként nem valami nagy cucc autó, több mint húsz éves, de én ettől még imádom), hogy nincs férjem, hogy minden munkát a házkörül egyedül végtek nőként, stb. Mindent dumàlnak. El kell engedni. Kit érdekel??? Élettelen emberek, akik nem dolgozni járnak, hanem mások életében turkálnak, mert nekik nincsen. Szard le.

2022. jún. 24. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!