Mi köti leginkább röghöz az embereket szerinted?

🍏
- Fizikai szinten az ingatlan.
- Érzelmi szinten a család. Bár van, aki az ingatlanja iránt is “érez” (ragaszkodik).

Ha lett volna olyan, akkor a "Lehetőségek" -re kattintottam volna.
- Nekem a családi házam pl. Borsodban van, de Tolna megyében élek és dolgozom. Ha van rá lehetőség (ami jobbára pénz), a ház nem kizáró tényező a költözéshez.
- A jól fizető állás már az, de ebből nagyon kevés van ami helyhez kötött.
Talán Budapestre igaz a munkahely legjobban, ott a lehetőségek és a bérek sokkal magasabbak mint máshol vidéken.
- A barátok szerintem csak addig kizáró ok a költözésre, amíg nem alapít családot az ember. Aztán (jó esetben) megváltoznak a prioritások az ember életében.
- Házasság (? - az asszony láncra van verve a pincében?), szülők, gyerekek, iskola szerintem nem igazán köt röghöz, nem olyan mérvadóak az ember életében.
- A hitel sajnos nem olyan hogy csak adott városban kell fizetni, amíg a seggemen maradok addig nem :( Inkább a költözésre, munkahely váltásra ösztönöz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!