Miert van az,hogy ha fellépek netre ilyen későn, mint most aztán már írnak, hogy fent vagyok-e? Aztán jön a vita holnap, hogy fent voltam és nem írtam.
Figyelt kérdés
Aludni próbáltam, nem bírtam és ránéztem a telefonra, aztán egyből jött az üzenet. Nem nézem meg, semmi kedvem beszélgetni. Holnap majd rinyálás lesz. Volt barátom volt ilyen, hogy fent vagyok ,miert nem válaszolok. Ez már beteges, hogy senki nem lehet magában netezve, hanem kötelező írni.2022. jún. 20. 00:46
11/14 A kérdező kommentje:
Measenger nem mutatja,hogy fent vagyok, de a fb igen. Az egész egy hülyeség.
2022. jún. 20. 08:47
12/14 anonim 

válasza:

Édes istenem, az ilyen embereket páros lábbal rúgd ki az életedből. Rohadtul nem egészséges ha valaki elvárja hogy minden figyelmed neki szenteld, és még vitatkozik is miatta. Tök mindegy hogy a szerelmed, az egyik barátod, az unokatestvéred, vagy a szentséges atyaúristen, az ilyenek csak lehúznak és bántanak teljesen ok nélkül.
13/14 A kérdező kommentje:
Közvetlenül alvás előtt nem szeretek senkivel sem beszélgetni. Elegrosszul aludtam,nehezen aludtam el, de az nem azt jelenti,hogy helyette kedvem lenne társalogni.
Az ilyen emberek tényleg azt hiszik ,hogy köteles vagyok nekik írni. De nem foglalkozom velük. Az sem érdekel, ha össze is kell ez miatt veszni. Húgom is ilyen volt nagyon régen, de már ő is úgy van vele, hogy nem kell rögtön írni,mert más írt és épp ráér.
2022. jún. 20. 09:37
14/14 anonim 

válasza:

11
Igen, bocsi rosszul fogalmaztam, a "mi jár a fejedben" ablak alatt vannak az ismerősök, akik elérhető állapotban vannak és ott néha össze-vissza mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!