Miert van az,hogy ha fellépek netre ilyen későn, mint most aztán már írnak, hogy fent vagyok-e? Aztán jön a vita holnap, hogy fent voltam és nem írtam.
Figyelt kérdés
Aludni próbáltam, nem bírtam és ránéztem a telefonra, aztán egyből jött az üzenet. Nem nézem meg, semmi kedvem beszélgetni. Holnap majd rinyálás lesz. Volt barátom volt ilyen, hogy fent vagyok ,miert nem válaszolok. Ez már beteges, hogy senki nem lehet magában netezve, hanem kötelező írni.2022. jún. 20. 00:46
2/14 A kérdező kommentje:
Ugyanezt a kérdést kaptam . Legszívesebben írnám, neki,hogy nem neked. 😀
2022. jún. 20. 00:58
3/14 anonim 

válasza:

Kikapcsolod a messengert? En akarmikor tudok netezni, mert a Facebook ugy ahogy van, az egesz le van tiltva nalam, es kb csak hetente ketszer nezek be, hogy kivel mi van. Az igazan fontos emberekkel nem a FB-n tartom a kapcsolatot. A nem igazan fontosaknak meg semmi kozuk hozza, hogy mikor netezek. Szoval, menj a beallitasokhoz, mert ez az egesz csak rajtad mulik.
4/14 anonim 

válasza:

Én ilyenkor azt mondom, hogy a laptopon nyitva volt a Face és elfelehtettem becsukni mielőtt elaludtam, azért jelezte, hogy fent vagyok.
Azt meg aláírom, hogy ijesztő. Volt olyan rokonom aki pontosan elmondta, hogy hányszor és azon belül hány óra hány perckor látott online.
5/14 A kérdező kommentje:
Volt,hogy fent sem voltam ,mégis jelezte ,hogy fent vagyok.
De ha mégis fent vagyok és nem alszok ,néhányan miért gondolják azt ,hogy köteles vagyok velük kommunikálni? Modt is inkább elolvasni néztem fel valamit. Ha írnék, hogy igen,fent vagyok, de ilyenkor nem vagyok rád (másra se) kíváncsi, sértődés lenne.
2022. jún. 20. 01:08
6/14 anonim 

válasza:

Messengeren elérhető állapotot kapcsold ki
7/14 A kérdező kommentje:
Ki van elvileg..
2022. jún. 20. 01:31
8/14 A kérdező kommentje:
Megnéztem, ki van kapcsolva.
2022. jún. 20. 01:32
9/14 anonim 

válasza:

Mondd azt neki: "Azért nem írtam, mert nem vagyok insomniás, mint te." 😄
10/14 anonim 

válasza:

Sz.ar a messenger, nekem néha kikapcsolt állapotban is elérhetőt mutat órákkal később...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!